"Абсолютне зло": Зеленський різко висловився щодо обстрілу Лозової

20 травня 2022, 19:29
Окупанти визначили своїми ворогами культуру, освіту і людяність.
Володимир Зеленський
Володимир Зеленський відреагував на обстріли Лозової / president.gov.ua

Глава держави Володимир Зеленський відреагував на ракетний удар ра**истів по місту Лозова Харківської області. Президент задається питанням, що в голові у росіян, коли вони запускають ракети по об'єктах культури.

"Харківська область. Місто Лозова. Російський ракетний удар по щойно реконструйованому будинку культури. Семеро постраждалих, серед яких 11-річна дитина. Окупанти визначили своїми ворогами культуру, освіту і людяність. І не шкодують для них ні ракет, ні бомб. Що в голові у людей, які обирають ось такі мішені? Абсолютне зло, абсолютна дурість", - йдеться в заяві президента в п'ятницю, 20 травня.

Нагадаємо, російські окупанти вдень 20 травня завдали ракетного удару по центру Лозової Харківської області. У результаті обстрілу поранення отримали 7 осіб, у тому числі дитина.

відео дня

читайте такожОдна з наймасштабніших ракетних атак на Львівщину: Садовий розповів про наслідки нічного обстрілу

Раніше повідомлялося, що російські окупанти завдали чергового ракетного удару по Одеській області авіації. На цей раз вони знищили туалет на пляжі. Українські військові пожартували, що ворог намагався "замочити в сортирі вогнище нацизму", проте лише зіпсував повітря.

Також раніше повідомлялося, що в Старому Салтові Харківської області місцеві терроборонівці знищили новітній російський танк Т-90М, який раніше розстріляв колону з цивільними.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти