Бійці ЗСУ завдали удару по військах РФ на Слобожанщині: розбили склад з боєприпасами і техніку

13 липня 2022, 16:44
Сили оборони України продовжують ефективно працювати над знищенням ворожої військової техніки.
Скріншот
Момент після удару українських військ по позиціях РФ на Слобожанщині / Скріншот відео Сили територіальної оборони ЗСУ

Бійці 112-ї бригади Сил територіальної оборони та артилеристи іншого підрозділу ЗСУ розтрощили склад з боєприпасами та військової техніки військ РФ. Ліквідовано військових окупаційних військ.

Як повідомляє пресслужба Сил територіальної оборони України, ворожі позиції були знищені на Слобожанщині. Роботу провели військові 112-ї бригади ТРО та артилеристи з іншого підрозділу українських військ.

читайте такожРосія перекидає війська до Бєлгородської області, але Харків не візьмуть – Арестович"На Слобожанщині було спекотно! Бійці 112 бригади Сил територіальної оборони ЗСУ разом з артилеристами з іншого підрозділу Збройних сил України знищили ворожий склад з боєприпасами, техніку та російських окупантів. Кожен день ми наближаємося до перемоги!"- підкреслюється в повідомленні.

відео дня

Ситуація у Харкові та Харківській області

Війська Росії продовжують обстрілювати Харків. Ворожі військові підрозділи завдають ракетних та артилерійських ударів. Страждають і гинуть мирні жителі.

Окупанти 11 липня обстріляли Харків. Під удар потрапили Слобідський та Основ'янський райони міста. Відомо про 31 постраждалого. Загинули 3 людини.

Як вважають аналітики американського Інституту вивчення війни, Москва планує анексувати не тільки захоплені райони Херсонської та Запорізької області. На їхню думку, росіяни можуть спробувати "приєднати" і захоплені райони Харківської області.

Дивіться онлайн новини Харкова

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти