"Заручники пропаганди": Грабський пояснив, чому Росія не наступатиме на Харків

8 липня 2022, 10:27
Росіяни приречені на те, щоб давити, виконуючи політичне замовлення Путіна, саме на Донеччину, щоб показати народу РФ бодай якісь успіхи.
'Заручники пропаганди': Грабський пояснив, чому Росія не наступатиме на Харків
Росії наразі невигідно перекидати війська з-під Луганська на Харків / УНИАН

Росія вже довела те, що не може проводити одночасні оперативні дії на кількох операційних напрямках, тому що в них просто не вистачає ресурсів на це. Таку думку в інтерв'ю Главреду озвучив військовий експерт Сергій Грабський.

За його словами, використовуючи свої досить великі ресурси у такий неефективний спосіб, вони приречені на те, щоб давити, виконуючи політичне замовлення, саме на Донеччину, щоб показати народу бодай якісь успіхи.

"Фактично вони стали заручниками своїх пропагандистських декларацій про "звільнення Донецька та Луганська". І зараз, навіть з точки зору їхнього пропагандистського "здорового глузду" буде складно пояснити, чому вони, не "визволивши" Донецьк та Луганськ, переміщаються на Харківщину", - пояснює Грабський.

відео дня

На думку експерта, логіка показує, що перекидати ці сили у район Харкова значно довше і складніше, ніж просто перемістити їх з Сєвєродонецька та Лисичанська на Попаснянський виступ та в район Ізюма та Святогірська, адже там менші відстані.

читайте такожРашисти мали успіх під Сєвєродонецьком, тривають бої по всій лінії фронту - Генштаб

Війна в Україні - важливі новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти