Велика війна триватиме: у Зеленського назвали головну мету Путіна

20 січня 2024, 11:46
Михайло Подоляк закликав посилювати Україну більш високотехнологічною зброєю.
Велика війна триватиме: у Зеленського назвали головну мету Путіна
Михайло Подоляк / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, скріншот: відео

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував ймовірність мирних переговорів України з країною-агресором РФ.

Україна не буде вести переговори з Росією, підкреслив він в інтерв'ю німецькому виданню Bild.

"Війна триватиме, за уявленнями Путіна, поки він не завоює всю територію України, поки не досягне панування в Європі, поки не завоює інші пострадянські території. Людина не піде на велику війну, зруйнувавши свою репутацію і відносини, якщо хоче задовольнятися малим. Це нонсенс", - каже представник ОП.

відео дня

Разом з тим він звернув увагу на необхідність збалансування в питанні поставок Україні озброєнь для відбиття агресії РФ і закликав посилювати Сили оборони високотехнологічною зброєю.

Подоляк резюмував, що на сьогодні лінія фронту становить 1300 км, а бойові дії ведуться на 600-800 км, тому Росія за рік війни не досягла суттєвого прогресу.

Раніше повідомлялося про те, що у Кремлі змінили риторику щодо переговорів з Києвом. Країна-агресор РФ відходить від своєї інформаційної операції, покликаної симулювати інтерес до діалогу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що Захід змінює стратегію і хоче змусити Зеленського піти на переговори з РФ. Пентагон і Білий дім хоче, щоб Україна перейшла до стратегічної оборони.

Як раніше повідомлялося, Путін назвав умову миру і натякнув, яке місто в Україні хоче захопити. Під час "прямої лінії "він сказав, що вважає Одесу "російським містом" і заявив, що Москва збирається завершувати війну тільки тоді, коли "досягне своїх цілей".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти