Бізнесмен і меценат Роман Фелик поповнив автопарк швидкої допомоги міської лікарні Краматорська

9 червня 2023, 11:01
Благодійний фонд, яким опікується бізнесмен Роман Фелик, спрямовує основні зусилля на підтримку громадян та допомогу місцевим територіальним громадам, які постраждали від жорстокої агресії рф і знаходяться у прифронтових територіях або зонах проведення бойових дій.
Скорая помощь
Новий автомобіль швидкої допомоги для Краматорської лікарні / Благодійний фонд Романа Феліка

Благодійний фонд Романа Фелика передав Краматорській міській лікарні №2 на Донеччині автомобіль швидкої допомоги, оснащений сучасною європейською медичною апаратурою.

Як розповіли нашому виданню в адміністрації Фонду, автомобіль швидкої допомоги, який передається лікарні - це MERCEDES-BENZ SPRINTER 316 NGT, реанімобіль типу С, оснащений сучасною європейською медичною апаратурою, необхідною для проведення лікувальних заходів екстреної медицини та транспортування, навіть на далекі відстані, важкохворих та поранених людей, пацієнтів у критичному стані.

Скорая помощь

Авто оснащене всім необхідним обладнанням для проведення екстренних реанімаційних дій, від апаратів ШВЛ до кисневих балонів. Загалом, це: апарат ШВЛ для серцево-легеневої реанімації, монітор пацієнта, призначений для контролю життєво важливих фізіологічних параметрів стану пацієнтів, електричний вакуумний відсмоктувач, дефібрилятор, електрокардіограф, сучасні ноші та інше медичне обладнання. Для транспортування пацієнтів з політравмами або переломами певних частин тіла передбачено спеціальний вакуумний матрац, валики та головоутримувач для підтримки необхідного положення та фіксації тіла пацієнта.

відео дня
Скорая помощь

"Наш Фонд першочергово розглядає звернення по допомогу від тих громад, які найбільше потерпають від бойових дій", - сказав Роман Фелик. - "Тому передача автомобіля швидкої допомоги до Краматорська - це ще один крок до реалізації місії і головної мети Фундації". - "Завдяки цьому реанімобілю, лікарі зможуть врятувати життя наших громадян, своєчасно надати першу медичну допомогу і доправити до лікарень і госпіталів хворих та важкопоранених".

Скорая помощь

Нагадаємо, протягом березня – квітня 2023 Фонд імені Романа Фелика провів першу масштабну благодійну акцію підтримки мешканців прифронтових територій Донеччини, які потерпають від бойових дій, та не мають змоги самостійно забезпечити себе, навіть, речами першої необхідності.

Зокрема Фонд передав 1000 продуктових наборів внутрішньо переміщеним особам із Бахмута, які проживають у Костянтинівці, та мешканцям Курахове Донецької області.

У травні, Благодійна фундація Романа Фелика придбала 220 контейнерів для забору та зберігання крові для Снігурівської міської лікарні Миколаївської області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти