Арестович назвав умову поразки України у війні проти Росії

15 червня 2022, 17:25оновлено 15 червня 2022, 18:49
1625
Радник глави ОП впевнений, що ми можемо перемогти Росію з режимом її президента Володимира Путіна.
Арестович назвав умову поразки України у війні проти Росії
Арестович назвав умову поразку України у війні проти Росії / скріншот

Радник глави офісу президента України Олексій Арестович розповів, в якому випадку Україна може програти війну проти російських окупантів.

На своїй сторінці в Instagram він опублікував ролик, в якому зібрані кадри російської військової агресії проти України і показані панорамні зйомки мирного Києва.

На думку Арестовича, Україна може перемогти Росію з режимом її президента Володимира Путіна, але для цього ми не повинні уподібнюватися діям агресора

відео дня

"Щоб перемогти путінську Росію, ми повинні залишатися воїнами добра. Якщо ми станемо такими, як вони [російські військові], то програємо. Якщо будемо діяти на основі зла і бажання звірячої помсти, незалежно від ситуації на фронті, – програємо. Ми повинні виграти війну на полі бою, залишаючись людьми", – написав Арестович.

читайте такожЗСУ вдарили з флангу і зірвали Наступ росіян на Запоріжжя - АрестовичРаніше радник керівника офісу президента заявив, що канцлер Німеччини Олаф Шольц, який затягує передачу Україні важкого озброєння, несе відповідальність за загиблих українців в результаті війни проти РФ.

Нагадавши, Збройним силам України вдалося звільнити три села на Донбасі і посунути ділянку фронту на 15 кілометрів. Бійці не тільки обороняються, а й рухаються вперед. Попри чисельну перевагу ворога, українські війська завдали окупантам відчутних втрат.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти