Ахметов назвав Росію країною-агресором, а Путіна - військовим злочинцем

5 березня 2022, 18:03
Крім того, Комерсант зазначив, що всі контакти його бізнес-структур з Росією остаточно розірвані.
Ахметов
Рінат Ахметов / УНІАН

Великий український Комерсант Рінат Ахметов публічно назвав Російську Федерацію країною агресором, а її президента Володимира Путіна – військовим злочинцем. Саме таку заяву він надіслав до редакції порталу "Економічна правда".

"Росія - країна-агресор, а Путін – військовий злочинець. Тому що Україна завжди була мирною країною, і ніколи ні на кого не нападала. А сьогодні в нашій країні руйнують селища, міста та інфраструктуру, гинуть і страждають мирні люди", – написав Ахметов.

З приводу того, чи допомагає він, як найбагатший українець, ЗСУ, бізнесмен написав, що "допомагає Україні, українській армії захистити суверенітет нашої країни і перемогти, а українцям вижити і вистояти".

відео дня

читайте такожПутін безпосередньо загрожує країнам Заходу війною у разі закриття неба над Україною

Нагадаємо раніше 101-річний Бенджамін Ференц, який працював прокурором ще на Нюрнберзькому процесі над нацистськими злочинцями, вважає, що російський президент Володимир Путін неодмінно повинен бути засуджений за злочини, які він вчинив проти людства.

"Це - дуже реалістично. Все, що потрібно – рішучість, адже вони не живуть на Місяці. Я хочу бачити Путіна за гратами, це можливо", - говорить Ференц.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти