У різних кросівках: Усик пожартував на зарядці для школярів на карантині

7 квітня 2020, 23:15оновлено 8 квітня 2020, 01:22
269
Спортмен взяв участь у записі школи-онлайн.
Усик
Усик вирішив урізноманітнити онлайн-уроки жартами / Reuters

Відомий український боксер, чемпіон світу Олександр Усік взяв участь у зарядці, яку пропонують робити школярам між уроками онлайн-школи на карантині.

Відео опублікувало у YouTube Министретсво освіти і науки України, за ініціативою якого ведуться щоденні уроки і фізкультхвилинки.

Провела зарядку хореограф Новопечерской школи Ганна Домніч. Компанію їй склала, крім Усика, українська гімнастка Наталя Годунко.

Для школярів організатори запропонували традиційну розминку, вправи на розтяжку і стрибки. Комплекс виконували під композицію української співачки Світлани Тарабарової.

Боксер вирішив підняти настрій школярам на карантині та привернути увагу до онлайн-школі і руханки, тому прийшов у різних красівках і забавному спортивному костюмі. Вправи у нього виходили трохи незграбними, що надавало ролику особливий позитив.

Як раніше повідомлялося, урок-онлайн з математики за 5 клас уже викликав питання до його якості. Викладач допустила помилку в елементарній формулі віднімання.

Як повідомляв Главред, завдяки проекту Всеукраїнська школа онлайн дітей чекає стандартна п'ятиденка. Уроки для учнів усіх класів будуть стартувати в 10:00 ранку по буднях – з понеділка по п'ятницю. Онлайн уроки для кожного класу будуть транслювати різні канали. Зокрема, онлайн уроки для 5 класу будуть показувати 112 Україна і Плюс-Плюс. Також онлайн уроки транслюватиме Міністерство освіти України на своєму каналі в ютубі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти