"Призначили членом": 24-річна секретарка стала топ-менеджером Укрзалізниці зі 160 тисяч зарплати

6 квітня 2020, 18:45оновлено 6 квітня 2020, 19:40
За два роки після закінчення університету дівчина зробила запаморочливу кар'єру.
24-річна Валерія отримує 160 тисяч гривень зарплати / Фото: Facebook/Я підтримую НАБУ

Секретаря Солом'янської адміністрації Валерію Шкаброву призначили членом наглядової ради Укрзалізниці з зарплатою близько 160 тисяч гривень за місяць.

Відповідний указ підписав міністр інфраструктури Владислав Криклій. Про це повідомили в Facebook відразу кілька блогерів.

"Знайомтеся, це Валерія Шкаброва (в дівоцтві Мельничук), їй 24 роки. Лише два роки тому вона закінчила Національний авіаційний університет. Тому її кар'єрний зліт вражає. На початку березня Владислав Криклій призначив Валерію членом наглядової ради державного залізничного підприємства. До речі, зарплата члена наглядової ради на цьому підприємстві досягає 160 000 гривень в місяць", - сказано в повідомленні в пабліку Я підтримую НАБУ.

відео дня

Уточнюється, що перспективну співробітницю призначено одним із трьох представників держави для забезпечення укладення цивільно-правових договорів. При цьому в міністерстві не коментують, чи був конкурс на дану посаду і чи відповідає освіта та досвід Шкабрової її стрімкому кар'єрному росту.

У коментарях користувачі припустили, як 24-річній дівчині вдалося отримати високооплачувану посаду.

"Хороший рот...чому б ні?", "Призначили членом" – кінець цитати", "Так, з таким ротом і відстовбурченими вухами можна попрацювати, які розцінки", "Ось і пристроїли "красиву дівчинку", "За особливий талант", "Буде спостерігати за туалетами і обпісаними матрацами смердючими", "404 країна", "Чиясь коханка", "Це дно", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, це не перший подібний скандал за участю голови Мінінфраструктури Криклія. Раніше співробітницю відомства Олександру Клітіну звинуватили в тому, що вона отримала свою посаду в міністерстві через ліжко.

Після чого міністр інфраструктури Владислав Криклій пообіцяв звільнити свого заступника.

У свою чергу, дівчина звинуватила своїх недоброзичливців у чорному піарі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти