10 тисячам своїх дітей Росія могла дати щось краще, крім смерті - Зеленський

5 березня 2022, 12:37
Президент Зеленський додав, що російські солдати, які атакували Україну, в масі своїй навіть не можуть пояснити, за що вони йдуть воювати.
Володимир Зеленський
Володимир Зеленський / Reuters

Війська російських окупантів зазнають нищівних втрат у зіткненнях з українською армією - станом на ранок 5 березня загинули щонайменше 10 тисяч солдатів і офіцерів з РФ. Про це ззаявив президент України Володимир Зеленський у своєму ранковому зверненні.

"Російська армія не вийшла на заплановані рубежі. Але вийшла майже на 10 тисяч убитих російських військових. 10 тисяч! Це страшно! Хлопці віком 18, 20 років. Зовсім молоді, майже діти. 10 тисяч. Росія точно могла дати цим своїм людям щось інше, крім смерті", - сказав український лідерчитайте такожПоки не переможемо російських загарбників, в Україні немає вихідних - Зеленський

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський у своєму зверненні до українців заявив - неважливо, який зараз день тижня - "в країні більше немає вихідних", і так буде до самої перемоги над агресором.

"Десята доба нашої вітчизняної боротьби, щирої віри і цілодобової роботи. Десяту добу як один нескінченний день, як одна нескінченна ніч, що не дає відпочинку. Сьогодні субота. Це слово на війні нічого майже не означає, Як понеділок, четвер або будь-який інший день. Всі вони стали однаковими. Країна не знає більше вихідних. Не важливо, що на годиннику, не важливо, що на календарі. І так - до перемоги", - заявив Зеленський.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти