В Steam відбувся реліз фанатської стратегії у всесвіті Half-Life 2

22 лютого 2021, 20:00
Lambda Wars являє собою класичну стратегію в реальному часі про війну людства проти жорстоких гнобителів з Альянсу.
В Steam відбувся реліз фанатської стратегії у всесвіті Half-Life 2
Відбувся реліз Lambda Wars / Steam

Команда модерів Vortal Storm на офіційному сайті сервісу цифрової дистрибуції Steam оголосила про те, що Lambda Wars, фанатська стратегія у реальному часі у всесвіті Half-Life, нарешті вийшла з бети через 13 років розробки.

Lambda Wars є безплатною багатокористувацькою модифікацією для гри Alien Swarm на движку Source, яка присвячена війні між людством і Альянсом.

Бета-версія вийшла в сервісі Steam ще в далекому 2014 році, але до повноцінного релізу проєкт дістався лише днями. У Lambda Wars реалізовані ігровий процес і інтерфейс класичної багатокористувацької RTS. У розпорядженні гравців одиночний режим проти ботів, кооперативні завдання і мультиплеєрні карти, що підтримують до 8 осіб.

Lambda Wars звантажити безплатно можна в Steam. Продукт дуже тепло прийнятий і на момент публікації новини отримав 94% позитивних оглядів від 4.5 тис. користувачів. Також є переклади на російську та українську.

Трейлер Lambda Wars

Раніше стало відомо, що Valve готує новий амбітний проєкт – ні, це не Half-Life 3. За чутками, це асиметрична гра для ПК і VR з персонажами з різних всесвітів Valve.

Паралельно з цим невелика внутрішня команда Valve працює над оновленням для Team Fortress 2. Це не Heavy Update і вона менше Jungle Inferno. TF2 може отримати систему довіри, на зразок CS: GO, для боротьби з читерами та ботами. Також очікуються зміни в балансі й роботі серверів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти