В Steam віддають оригінальну Metro 2033 в рамках розпродажу ігор серії

12 березня 2021, 12:33оновлено 24 березня 2021, 14:30
Розпродаж, як і роздача, триватиме до 15 березня.
Metro: Exodus
В Steam безкоштовно роздають Metro 2033 / 4a Games

Відмінні новини для любителів вітчизняної класики. Прямо зараз в онлайн-магазині Steam безплатно роздають оригінальну Metro 2033 від української студії 4A Games.

Redux (оновлену) версію вже два рази віддавали в іншому сервісі EGS, але якщо ви фанат Steam і хочете пограти в оригінальну олдскульну версію, то поспішіть. Акція триватиме чотири дні – до 15 березня, 19:00 за київським часом.

Крім того, Інші частини серії та їх доповнення отримали значні знижки. Metro 2033 Redux і Metro Last Light Redux віддають за 55 грн кожну, а набір з усіма іграми по Metro можна придбати зі знижкою в 69%, тобто за 455 грн замість 1583. Розпродаж, як і роздача, триватиме до 15 березня.

Акція Metro Weekend Deal в Steam:

На цю мить в стінах 4a Games щосили кипить робота над новою частиною ігрової серії Metro. Про саму гру поки що відомо не так багато – очікується, що вона вийде на PS5, Xbox Series X|S і ПК, а головний герой Артем вперше заговорить.

Паралельно з новою частиною 4a Games також допрацьовує некстген-версії Metro Exodus. Їхньою головною особливістю стане перероблений рейтрейсинг, який з'явиться як на ПК, так і на консолях PlayStation 5 і Xbox Series X|S. покращене видання вийде на ПК вже цієї весни, а для консолей пізніше цього року. Видання буде безплатно для всіх власників гри на будь-якій платформі.

А тим часом в сервісі PS Store проходить безплатна роздача знаменитого ексклюзиву PlayStation 4 Ratchet & Clank. Забрати гру можна в спеціальному розділі в магазині PS Store до ранку 1 квітня, після чого їй на зміну прийде невідома гра.

Також не забувайте заглянути в Epic Games Store, де на цьому тижні роздають добре прийнятий науково-фантастичний симулятор Surviving Mars.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти