Письменник Дмитро Глуховський розкрив важливу деталь про нову частину Metro

10 лютого 2021, 15:11оновлено 24 березня 2021, 19:28
Чи буде мовчати герой нової Metro? Відповідь повинна убезпечити всіх шанувальників ігор 4A Games.
Metro Exodus
Кадр з Metro Exodus / 4a Games

Відомий письменник Дмитро Глуховський, творець книжкового всесвіту "Метро", поділився важливими подробицями стосовно наступної частини ігрової серії Metro від української студії 4A Games.

За словами Глухівського, Metro Exodus 2019 року була останньою грою, в якій головний герой мовчить. Письменник визнав, що відсутність діалогів у Артема – це безглуздо. Тому в п'ятій частині гри можна очікувати повноцінні діалоги.

Про саму гру поки що відомо не так багато. Про нову Metro було оголошено кілька місяців тому – 4A Games працює над сюжетною кампанією, а Sabre Interactive над її онлайн-режимом. Очікується, що вона вийде на PS5, Xbox Series X|S і ПК, але в ПК-версію зіграти зможуть тільки власники відеокарт з підтримкою трасування променів.

Глухівський вже почав писати сценарій нової частини, і, як і раніше, гра буде орієнтована на одиночну кампанію. Дата виходу гри невідома.

Паралельно з новою частиною 4A Games також допрацьовує некстген-версії Metro Exodus для консолей нового покоління Xbox Series X|S і PlayStation 5. Покращена версія запропонує підвищену частоту кадрів, підтягнутий дозвіл, швидке завантаження і трасування променів. Вихід намічений на цей рік, а власники оригінальної гри отримають її безплатно.

Трейлер Metro Exodus

Нагадаємо, що зараз в сервісі EGS безплатно віддають другу частину в серії Metro: Last Light. Український шутер доступний в поліпшеному виданні Redux, в якому були прибрані всі помилки і баги, присутні в оригінальній версії. Сюжет залишився тим же, що і в оригінальній версії, і не був підданий змінам.

Забрати тайтл можна до 11 – го лютого 18:00 за Києвом, а потім йому на зміну прийде Halcyon 6-космічна рольова стратегія, яка зможе порадувати фанатів FTL насиченими тактичними битвами несподіваними сюжетними поворотами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти