Ситуація у світі не вплине на терміни виходу нових смартфонів лінійки iPhone 13 – ЗМІ

13 грудня 2020, 19:25оновлено 13 грудня 2020, 20:24
Виробництво нових смартфонів компанія Apple затримувати не буде.
Логотип Apple
Логотип Apple / HT Tech

Керівництво Apple на віртуальній конференції розробників винесло величезну подяку своїм співробітникам за здатність ефективно працювати у віддаленому режимі. У компанії пишаються тим, що в році, що в поточному році ситуація у світі мінімально вплинула на терміни виходу нових продуктів Apple.

Так, зокрема, авторитетний аналітик Мін-Чі Куо, відомий точними прогнозами про майбутні продукти Apple, впевнений, що попри пандемію, iPhone 13 будуть випущені в звичні терміни – у вересні.

За інформацією джерел фахівця, у другому кварталі 2021-го буде скорочено обсяг замовлень на процесори A14 для того, що компанія-виробник TSMC змогла успішно освоїти розробку наступного покоління мобільних чіпів.

відео дня

Очікується, що головною відмінністю наступного покоління від поточного стане покращений надширококутний сенсор. Його апертуру збільшать з f/2.4 до f/1.8, що дозволить захоплювати більше світла і робити якісніші знімки в умовах недостатньої освітленості.

iPhone 13 / прототип
iPhone 13 / прототип

Крім того, фіксована фокусна відстань на 13 мм зміниться на автофокус, а камера буде складатися не з п'яти, а з шести елементів.

Нагадаємо, що раніше на цьому тижні компанія Apple офіційно представила свої нові навушники – AirPods Max. Новинка являє собою повнорозмірну гарнітуру з фірмовим шумозаглушенням, просторовим звуком і адаптивним еквалайзером.

AirPods Max є першими навушниками Apple закритого типу. Як йдеться в офіційному описі продукту, завдяки даній конструкції та чіпу H1, вони здатні виконувати до 9 мільярдів операцій в секунду і забезпечувати "революційну якість звуку".

Навушники представлені в 5 кольорах і обійдуться покупцям від 549 доларів (в Україні – 15 499 грн).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти