Sony безплатно роздасть власникам PS4 ремейк Final Fantasy VII

26 лютого 2021, 14:45оновлено 24 березня 2021, 17:07
Sony сама завчасно опублікувала березневу добірку PS Plus, куди увійшли відразу 4 гри.
Кадр з Final Fantasy 7 Remake
Передплатників PS Plus приємно порадують в березні / Final Fantasy VII Remake

Регіональний обліковий запис PlayStation завчасно опублікував березневу добірку підпискового сервісу PS Plus, куди увійшли відразу 4 гри – бонусною став VR-шутер Farpoint, створений ексклюзивно для PlayStation VR.

За вже сформованою традицією, передплатники PS Plus на PS5 отримають гру одночасно з її релізом: незвичайна головоломка Maquette виходить 2-го березня на PS5, PS4 і ПК. Подібне повториться і у квітні, коли одночасно з релізом пригодницького платформера Oddworld: Soulstorm гру роздадуть на PS5.

Отже, з 2 березня передплатники PS Plus отримають:

  • Final Fantasy VII Remake (для PS4 без можливості апгрейда до PS5);
  • Maquette (PS5);
  • Remnant from the Ashes (PS4);
  • Farpoint (PS VR).
Sony безплатно роздасть власникам PS4 ремейк Final Fantasy VII

Окрім щомісячних ігор в рамках PS Plus, всі власники PlayStation 4 і 5 в березні безплатно отримають високооцінений платформер Ratchet & Clank 2016 року випуску. Крім того, в березні Sony в рамках акції надасть спеціальні пропозиції на підписку Аніме-сервісів Funimation і Wakanim: крім стандартної безплатної 14-денної пробної підписки, нові користувачі отримають 90 днів доступу до сервісу безплатно..

відео дня

Нагадаємо, що вчора в рамках онлайн-презентації State of Play відбувся анонс оновленої версії Final Fantasy VII Remake з підзаголовком Intergrad. Апгрейд для поточних власників Final Fantasy VII Remake до PS5-версії буде безплатним. Чому можливості оновитися не буде у тих гравців, які заберуть ремейк під час роздачі, неясно.

Перша частина саги ремейка Final Fantasy VII вийшла у квітні 2020-го тільки на PS4, де показала рекордні продажі для ексклюзиву-через пару місяців, правда, їх побила The Last of Us: Part II. Коли чекати другої частини Final Fantasy VII Remake, на жаль, поки невідомо. На цю мить гра знаходиться в "активній стадії розробки", тому навряд чи попереду ще років п'ять очікувань. Швидше, роки два-три.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти