Всі власники PlayStation 4 і 5 безплатно отримають Ratchet & Clank

24 лютого 2021, 12:58оновлено 24 березня 2021, 17:59
Sony влаштували роздачу в рамках ініціативи Play At Home, в рамках якої торік роздали трилогію Uncharted і Journey.
Всі власники PlayStation 4 і 5 безплатно отримають Ratchet & Clank
Sony роздасть ребут Ratchet & Clank / PS4 & PS5

Компанія Sony відновила роздачу ігор в рамках ініціативи "Грайте вдома". У березні цього року користувачі PlayStation зможуть безкоштовно забрати високо оцінений платформер Ratchet & Clank 2016 року випуску.

Програма "Грайте вдома" була запущена у квітні 2020 року через нахлинувшу пандемію коронавірусу. Тоді компанія безплатно роздала в PS Store всім охочим трилогію Uncharted, що розповідає про пригоди мисливця за скарбами Нейтана Дрейка, і чарівну Journey.

Що стосується Ratchet & Clank, її можна буде забрати в бібліотеку PS Store з 2 березня до 1 квітня 2021 року. Як тільки ви завантажите гру, вона залишиться вашою назавжди. Цей популярний пригодницький бойовик 2016 року для PS4 від студії Insomniac Games розповідає історію походження улюблених героїв PlayStation і поєднує в собі захопливі битви та гумор.

Крім того, в березні Sony в рамках акції надасть спеціальні пропозиції на підписку Аніме-сервісів Funimation і Wakanim: окрім стандартної безплатної 14-денної пробної підписки, нові користувачі отримають 90 днів доступу до сервісу безплатно. Якщо ви не скасуєте підписку до кінця безплатного пробного періоду, то по закінченню пробної підписки ця підписка автоматично оновиться в якості повноцінної платної підписки з регулярною щомісячною платою.

Також Sony наголосила на тому, що це тільки перші сюрпризи, які принесе користувачам ініціатива "Грайте вдома". У найближчі тижні компанія поділиться більш детальною інформацією про безплатні ігри та пропозиції щодо розваг для ігрової спільноти PlayStation.

Трейлер Ratchet & Clank

Раніше Sony підбила персональні підсумки 2020-го для кожного власника PlayStation. Там можна дізнатися свої найпопулярніші ігри, загальний час в них, скільки часу проведено в синглі та мультиплеєрі й багато іншого.

За підбивання підсумків компанія заохочує гравців безплатною динамічною темою для PlayStation 4. Всі користувачі отримають особисту статистику з підсумками року на адресу своєї поштової скриньки протягом 24 годин. Акція буде доступна до 2 березня 2021 року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти