Сервіс Steam оголосив про збільшення швидкості завантаження ігор

17 лютого 2021, 13:47оновлено 17 лютого 2021, 14:25
Тепер швидкість буде залежати тільки від можливостей диска і процесора комп'ютера, а також від швидкості підключення до Інтернету.
Half-Life: Alyx
У Steamworks вийшло оновлення для SteamCmd / Half-Life: Alyx

Компанія Valve оголосила про те, що 10-го лютого 2021 року було випущено оновлення для SteamCmd, яке дозволить значно збільшити швидкість завантаження збірок контенту SteamPipe.

Зокрема, очікується поліпшення продуктивності для всіх завантажень, однак найбільшою зміною є збільшення максимально можливої швидкості завантаження.

Раніше максимальна швидкість завантаження становила 160 Мбіт/с (20 МБ/сек). Фахівцям сервісу вдалося виявити та усунути причину затримок, і тепер швидкість буде залежати тільки від можливостей диска і процесора комп'ютера, а також від швидкості підключення до Інтернету. Згадується, що під час тестування розробникам вдалося досягти гігабітової швидкості дротового з'єднання, а партнери Valve досягли швидкості в 560 Мбіт/с (70 МБ/сек).

відео дня

У Steam звернули увагу, що ця зміна не вплине на початкові етапи процесу складання ("створення списку файлів" і "сканування контенту"), проте ці етапи вже значною мірою багатопотокові й повинні максимально збільшувати продуктивність більшості комп'ютерів.

читайте такожValve знову в центрі скандалу: власників Steam звинувачують у створенні цінової монополії

Раніше ми повідомляли, що в Раді готуються ввести податок для інтернет-гігантів на кшталт Google, EGS і Steam. Потенційно це означає значне зростання цін на цифрові ігри (імовірно на 20%).

На цю мить так званий "податок на Гугл" існує в 60 країнах світу, серед яких країни ЄС, Великобританія, Росія, Білорусь. Ще кілька країн, серед яких Ізраїль і Китай, збираються ввести такий же податок найближчим часом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти