Користувачі скаржаться на збої в роботі популярних соцмереж

19 березня 2021, 20:40
У роботі Instagram стався збій. Більша частина користувачів повідомили, що додаток не завантажується, а понад 30% не можуть зайти у додаток.
Твіттер, соцмережі, блог
У соцмережах стався збій / log.com.tr

Facebook Instagram і Whatsapp в п'ятницю, 19 березня, в роботі відомих соцмереж Instagram і Whatsapp, а також додатки Facebook Messenger стався збій - так, користувачі скаржаться на те, що неможливо завантажити стрічку, а також увійти на свою сторінку і відправити повідомлення, повідомляє сервіс Downdetector.

Про збої в соцмережах користувачі почали повідомляти близько 19: 00 за київським часом. Проблеми спостерігаються у всій Європі, включаючи Україну.

Сервіс отримав понад 20 тисяч повідомлень про збої в роботі Instagram. Більша частина користувачів повідомила, що додаток не завантажується, а понад 30% не можуть зайти до додатка.

відео дня

Водночас про збої в месенджері Whatsapp повідомили понад 9 тисяч користувачів, при тому майже всі повідомляють, що не можуть під'єднатися до сервісу.

  • В роботі Google 17 березня стався масштабний збій - у користувачів виникають проблеми з пошуком і сервісами Google, свідчать дані сервісу Downdetector.
  • Проблеми з роботою пошуку і сервісів Google, в тому числі Поштою і картами, спостерігаються в США і Європі. В Україні збій також зафіксували.
  • Раніше команда Google заявляла про намір відмовитися від відстеження дій конкретних користувачів в Інтернеті протягом найближчих двох років.
  • У січні 2021 року Google оголосила про ефективність технології під назвою FLoC, яка повинна замінити cookie – при таргетуванні реклами вона буде покладатися не на дані про конкретних користувачів, а про групи зі схожими інтересами, що дозволить зберегти конфіденційність. У компанії не виключають, що з часом з'являться й інші методи збору інформації
  • Як пише портал Bloomberg, суд штату Каліфорнія не задовольнив прохання технологічного гіганта Google відхилити позов про стеження за користувачами браузера Chrome.
  • Позивач стверджуючи, що корпорація збирає інформацію про історію переглядів та інших даних користувачів, навіть коли вони використовують режим "інкогніто".
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти