У роботі сервісів Google стався масштабний збій

17 березня 2021, 19:13оновлено 17 березня 2021, 20:02
За даними Downdetector, у 52% користувачів США та країн Європи виникають проблеми з пошуком Google, а 48% - скаржаться на проблеми з авторизацією.
Google Chrome
В Гугл стався збій

У роботі Google сьогодні, 17 березня, стався масштабний збій - у користувачів виникають проблеми з пошуком і сервісами Google, свідчать дані сервісу Downdetector.

Проблеми з роботою пошуку і сервісів Google, в тому числі Поштою і картами, спостерігаються в США і Європі. В Україні збій також зафіксували.

За даними Downdetector, у 52% користувачів виникають проблеми з пошуком Google, а 48% - скаржаться на проблеми з авторизацією.

відео дня

При спробі відкрити вебсторінку Google браузери видають повідомлення про відсутність з'єднання з сайтом.

  • Раніше команда Google заявляла про намір відмовитися від відстеження дій конкретних користувачів в Інтернеті протягом найближчих двох років.
  • У січні 2021 року Google оголосила про ефективність технології під назвою FLoC, яка повинна замінити cookie – при таргетуванні реклами вона буде покладатися не на дані про конкретних користувачів, а про групи зі схожими інтересами, що дозволить зберегти конфіденційність. У компанії не виключають, що з часом з'являться й інші методи збору інформації
  • Як пише портал Bloomberg, суд штату Каліфорнія не задовольнив прохання технологічного гіганта Google відхилити позов про стеження за користувачами браузера Chrome.
  • Позивач стверджуючи, що корпорація збирає інформацію про історію переглядів та інших даних користувачів, навіть коли вони використовують режим "інкогніто".
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти