На невипущену гру Star Citizen геймери витратили 350 млн доларів

15 березня 2021, 19:24оновлено 24 березня 2021, 14:23
Анонсований 8 років космічний симулятор продовжує бити фінансові рекорди, при цьому не підбираючись до релізного статусу.
Star Citizen
Збори Star Citizen перевищили $350 млн / HDQwalls

Через майже 8 років після оригінальної краудфандингової кампанії на Kickstarter космічний симулятор Star Citizen зібрав більше ніж 350 млн доларів. На цю мить число вкладників перевалило за позначку в 3 млн осіб.

Без перебільшення, космічна сума, яка дозволить (ла) проєкту увійти в історію, навіть якщо він ніколи не вибереться з альфа і бета-версій.

Значну частину своїх доходів розробники списують на краудфандинг, але основну частину грошей студія все ж заробляє на продажу стартових наборів, внутрішньоігрових кораблів і предметів. Нагадаємо, що оригінальна краудфандингова кампанія Star Citizen на Kickstarter почалася ще в жовтні 2012 року, і з того часу, як у самого космічного симулятора, так і у його одиночної компанії Squadron 42 досі немає навіть зразкових дат виходу.

І хоча деякі натяки засновника Cloud Imperium Games, яка і створює Star Citizen, говорять про можливий вихід Squadron 42 в найближчі кілька років, все ж розраховувати на щось навряд чи варто. У грудні 2020-го керівник розробки гри Кріс Робертс заявляв, що не буде показувати геймплей Squadron 42 публічно, а також обговорювати дату виходу гри, поки команда не наблизиться до фінішної прямої процесу розробки.

Зараз Star Citizen знаходиться на стадії Альфи. Версію 3.9 можна купити та завантажити по посиланням.

Трейлер Star Citizen

А тим часом в іншому сервісі PS Store проходить безплатна роздача знаменитого ексклюзиву PlayStation 4 Ratchet & Clank. Забрати гру можна в спеціальному розділі в магазині PS Store до ранку 1 квітня, після чого їй на зміну прийде невідома гра.

Також не забувайте заглянути в Epic Games Store, де на цьому тижні роздають добре прийнятий науково-фантастичний симулятор Surviving Mars.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти