Готуйтеся знову плакати – приквел гри To the Moon вже на підході

15 березня 2021, 20:37
Розробник Кан Гао підтвердив, що реліз Impostor Factory очікується в "найближчі кілька місяців".
Готуйтеся знову плакати – приквел гри To the Moon вже на підході
Розробка Impostor Factory добігає кінця / Кан Гао

Розробник Кан Гао підтвердив, що реліз Impostor Factory очікується в "найближчі кілька місяців". Спочатку реліз приквела To the Moon повинен був статися ще в кінці 2020 року, але через навалу єнотів у студії відбулися технічні несправності, і гра відклалася.

У листопаді того року Кан Гао розповів, що гра готова на 80% тому можна припустити, що її реліз відбудеться або в кінці весни, або на початку літа.

За словами автора, його гра буде являти собою трагікомедію з великою кількістю загадок і переміщень у часі. Також він пообіцяв, що гравців здивує суміш елементів адвенчури та детектива.

Згідно з сюжетом Impostor Factory, про який розповідається на сторінці гри в Steam, головний герой, Квінсі, отримує запрошення на модну вечірку в загадковому особняку. Там він виявляє машину час – прямо у ванній кімнаті. Після цього починають вмирати люди, з'являються тентаклі, а атмосфера в будинку стає "лавкрафтовськой".

Для тих, хто не знайомий з сабжем, оригінальна To The Moon вийшла у 2011 році, і відтоді Кан Гао випустив до неї кілька безплатних мінідоповнень (включаючи коротку Bird Story) і продовження Finding Paradise. Хоча примітивний геймплей гри отримав деякі критичні відгуки, To the Moon вшанувалася найзахопленіших оцінок – критики хвалили сюжет і музику гри, особливо відзначаючи серйозність піднятої теми та емоційну силу сюжету.

Трейлер Impostor Factory

А тим часом в іншому сервісі PS Store проходить безплатна роздача знаменитого ексклюзиву PlayStation 4 Ratchet & Clank. Забрати гру можна в спеціальному розділі в магазині PS Store до ранку 1 квітня, після чого їй на зміну прийде невідома гра.

Також не забувайте заглянути в Epic Games Store, де на цьому тижні роздають добре прийнятий науково-фантастичний симулятор Surviving Mars.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти