Творці хітового Deep Rock Galactic поділилися планами з розвитку гри

28 лютого 2021, 15:41оновлено 24 березня 2021, 17:03
У квітні очікується підтримка модів в Steam, а потім – нова зброя, місія і не тільки.
Творці хітового Deep Rock Galactic поділилися планами з розвитку гри
Що чекає гравців Deep Rock Galactic в 2021 / Steam

Розробники зі студії Ghost Ship Games поділилися найближчими планами з розвитку кооперативного екшену Deep Rock Galactic. В цьому році гравців чекають як мінімум два великих оновлення.

Перший великий апдейт Bits n’ Pieces вийде у квітні та принесе в Steam-версію гри підтримку користувальницьких модифікацій. Також геймерів чекають правки балансу, і можливість перепризначати кнопки на контролері.

Оновлення під номером 35 варто чекати в третьому кварталі 2021-го. У гру додадуть:

  • Нові квести;
  • Нова зброя;
  • Нові модифікатори для зброї;
  • Нові косметичні предмети.

У оновлення 35 поки немає назви та теми, а контент не визначений остаточно. Можливо, автори додадуть нові мутатори, а також більше функцій для космічної станції, систем для косметики та, ймовірно, змінних під час місій. Крім того, розробники мають намір поліпшити інтерфейс.

Для тих, хто вперше чує про гру, Deep Rock Galactic – це перший науково-фантастичний шутер з видом від першої особи для спільної гри, в якому вас чекають круті космічні гноми, повністю руйнується оточення, процедурно генеруються системи печер і нескінченні хвилі інопланетних чудовиськ.

На цю мить в грі проходять безплатні вихідні, в рамках яких усі охочу можуть познайомитися з кооперативним бойовиком. До того ж на гру зараз діє 35% знижка, завдяки чому купити її можна за 246 грн замість колишніх 379.

Трейлер Deep Rock Galactic

Раніше автори іншого хітового проєкту – симулятора виживання про вікінгів Valheim – поділилися своїми планами з розвитку гри. Так, геймерів чекають оновлення, націлені на будівництво і приготування їжі, бойову систему, Новий біом, ворогів і не тільки.

Дата виходу оновлень поки не повідомляється. На цю мить команда, що складається з всього п'яти осіб, зайнята виправленням багів. Про те, чим такий привабливий Valheim, читайте у нашому матеріалі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти