Скоро розпочнеться відкрита альфа Elite Dangerous: Odyssey – що відомо

5 березня 2021, 18:26оновлено 24 березня 2021, 16:49
Frontier Developments показала 8 хвилин геймплея доповнення Odyssey для Elite Dangerous, а також оголосила, що альфа-тест почнеться 29 березня.
Скоро розпочнеться відкрита альфа Elite Dangerous: Odyssey – що відомо
Датована альфа Elite Dangerous: Odyssey / Eurogamer

Компанія Frontier Developments назвала дату старту альфа-тесту Odyssey – великого доповнення для популярного космічного симулятора Elite Dangerous, яке дозволить гравцям особисто спускатися на поверхню планет.

Поринути в піші подорожі дозволять вже 29 березня. Повноцінний ПК-реліз очікується в кінці весни, а вихід на консолях відбудеться не раніше осені цього року.

З виходом Odyssey в грі з'явиться можливість досліджувати планети пішки, а дії гравців будуть впливати на політичну та економічну ситуацію багатьох систем і, як наслідок, на доступні завдання. Завдання обіцяють найрізноманітніші – від потайних проникнень до повноцінних битв у відкриту. Як заявляє розробник, "Odyssey є найамбітнішим з розширень Elite Dangerous донині".

Разом з даним анонсом розробники представили геймплей кооперативної місії, в якому показали наземні бої, а також різне спорядження. Виглядає досить цікаво.

Elite Dangerous: Odyssey - 8 хвилин геймплея

Тим часом в сервісі Epic Games Store безплатно роздають непогану Wargame: Red Dragon 2014 року випуску. Це стратегія в реальному часі про протистояння капіталістичного Заходу і комуністичного союзу.

Встигніть забрати, роздача триватиме до 11 березня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти