В магазині Epic Games Store почалася роздача нової гри

4 березня 2021, 18:34
На цьому тижні можна забрати один проєкт – це стратегія в реальному часі про протистояння країн ОВС і НАТО.
Epic Games Store
Нова безкоштовна гра в EGS / Wargame: Red Dragon

Настав четвер, а це означає, що магазин Epic Games Store запустив нову щотижневу роздачу. Протягом семи днів користувачі можуть додати у свою бібліотеку непогану Wargame: Red Dragon 2014 року випуску.

Це стратегія в реальному часі про протистояння капіталістичного заходу і комуністичного союзу. Встигніть забрати, роздача триватиме до 11 березня.

Через тиждень користувачі Epic Games Store зможуть пограти в Surviving Mars – це науково-фантастичний симулятор містобудування, в якому вам належить колонізувати Марс і вижити в цих умовах. Вирощуйте власну їжу, здобувайте мінерали або просто розслабтеся біля барної стійки після важкого робочого дня. Однак найважливіше підтримувати життєздатність колоністів. На незнайомій новій планеті впоратися з цим завданням буде непросто.

Нагадаємо, що паралельно в сервісі PS Store проходить безплатна роздача знаменитого ексклюзиву PlayStation 4 Ratchet & Clank. Забрати гру можна в спеціальному розділі в магазині PS Store до ранку 1 квітня, після чого їй на зміну прийде нова, поки що невідома гра.

Трейлер Wargame: Red Dragon

Вчора компанія Epic Games оголосила про покупку видавництва Tonic Games Group, частиною якого є британська студія Mediatonic – творці гучного хіта Fall Guys: Ultimate Knockout.

Представники студії відзначили, що гра, як і раніше, буде доступна в Steam і PS Store, а всі наступні оновлення також будуть виходити там. Влітку гру також випустять на Nintendo Switch, Xbox Series і Xbox One.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти