Анонсована Palia – амбітна MMO для шанувальників Stardew Valley та Animal Crossing

6 червня 2021, 18:20
У ній гравці зможуть досліджувати фентезійний світ, виконувати квести і займатися повсякденними справами, на зразок риболовлі та садівництва.
Palia
Ветерани Riot Games і Blizzard представили Palia / Singularity 6

Колишні розробники Riot Games і Blizzard об'єдналися і анонсували нове MMO з відкритим світом під назвою Palia. Самі автори описують своє творіння як "симулятор суспільства у світі високого фентезі".

Ігровий процес новинки буде зосереджений не на екшені з вбивством монстрів, а на виконанні різних повсякденних завдань, будівництві та облаштуванні власного житла, а також сільському господарстві і різних хобі.

Головною локацією стане село ельфів, де виконуючи квести, гравці зможуть дізнатися про своє минуле і минуле цього світу. У MMO буде гнучкий редактор персонажа, великий вибір одягу і більше ніж 1000 предметів декору для облаштування будинку. Розробники обіцяють, що Palia подарує ігровий досвід, схожий зі Stardew Valley або Animal Crossing, але з відкритим світом розмаху The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

У Palia вийде грати і поодинці, відзначили розробники. Втім, вона буде розкриватися повною мірою в компанії кількох друзів. Незабаром розробники запустять закрите альфа-тестування ПК-версії, записатися на яке можна на офіційному сайті гри за посиланням.

Трейлер Palia

Раніше ми зібрали велику замітку, в якій розповіли про головні ігрові новинки червня. 1 числа відбувся реліз нової глави у Вратах Облівіона, дія якої розгорнеться за 800 років до подій в TES IV: Oblivion.

Наступної п'ятниці очікується прем'єра ексклюзивного блокбастера Ratchet & Clank: Rift Apart для PS5, а ще через тиждень – розширене видання оригінальної гри Metro Exodus для нових консолей.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти