У що пограти в червні – найочікуваніші ігрові новинки місяця

31 травня 2021, 20:20
Розповідаємо про головні ігрові новинки червня в нашому традиційному матеріалі.
Ratchet & Clank: крізь світи
Кадр з Ratchet & Clank: Крізь світи / Sony

Завтра настає літо – традиційно бідний на Ігрові релізи сезон. У найближчі три місяці релізів буде самий мінімум, а цікавих і того менше. Так чи інакше, навіть в такій ситуації знайдеться, у що пограти.

Наприклад, 11 червня виходить ексклюзивний блокбастер Ratchet & Clank: Rift Apart. А ще можна буде пограти в український шутер Metro Exodus на нових консолях, Chivalry 2 і багато іншого. Всі подробиці нижче.

Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown

  • Дата виходу: 1 червня.
  • Де грати: PS4, PS5

Місяць почнеться з оновленої версії легендарного бойовика Sega з запеклими поєдинками, яке вийде ексклюзивно на PlayStation, причому відразу у підписці PS Plus.

Гру перенесли на новий движок Dragon Engine, на якому створювалися останні версії Yakuza і нещодавню Judgement. З інших змін можна відзначити нові музичні треки і перероблений інтерфейс, а онлайн розширили до 16 користувачів в закритих і відкритих лобі.

Operation: Tango

  • Дата виходу: 1 червня.
  • Де грати: PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series, PC

Асиметричний шпигунський кооперативний трилер, в якому ви разом з другом будете виконувати небезпечні завдання по всьому світу через мережу, а дія розгортається в високотехнологічному найближчому майбутньому.

Operation: Tango на PS5 увійшла в червневу добірку PS Plus.

Going Medieval

  • Дата виходу: 1 червня.
  • Де грати: PC (ранній доступ до Steam)

Ще один невеликий реліз на самому початку місяця. Going Medieval – це "середньовічна" стратегія, події якої розгортаються в кінці XIV століття. Будуємо фортеці, робимо життя людей максимально комфортним і не даємо ворогам зруйнувати все досягнуте непосильною працею.

Ось сторінка гри в Steam.

The Elder Scrolls Online: Blackwood і некст-ген версія TES: Online для PS5 і Xbox Series

  • Дата виходу: 1 червня & 15 червня
  • Де грати: PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series, PC

У червні у шанувальників онлайнового відгалуження The Elder Scrolls відразу подвійне свято. По-перше, виходить нова глава "Врата Облівіона", дія якої розгорнеться за 800 років до подій в TES IV: Oblivion.

По-друге, на PS5 і Xbox Series вийде некст-ген версія TES: Online. Реліз – 15 червня.

World of Warcraft: Burning Crusade Classic

  • Дата виходу: 2 червня
  • Де грати: PC

World of Warcraft: Burning Crusade Classic – перше доповнення для онлайнової рольової гри World of Warcraft Classic, яку Blizzard випустила у 2019 році. При цьому "Класика" – перевидання оригінальної WoW, що вийшла у 2004 році.

Доповнення ввело дві нові грабельні раси, ельфів крові та дренеїв, нові локації, підземелля та континент Позамежжя (залишки Дренору). Також було додано нові таланти і характеристику стійкість. Сюжет доповнення продовжить історію оригінальної World of Warcraft і розповість про повернення демонів, охочих продовжити Палкий похід.

Chivalry 2

  • Дата виходу: 8 червня
  • Де грати: PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series, PC

Друга частина багатокористувацького екшену, в сетингу Середньовіччя, який спочатку затівався в якості мода Half-Life 2. У розпорядженні гравців – десятки видів автентичного середньовічного озброєння, за допомогою якого можна знищувати супостатів.

Студія Torn Banner прагне зробити по-справжньому якісний проєкт, який стане гідним спадкоємцем оригінальної Chivalry: Medieval Warfare. На PlayStation, Xbox і ПК буде кроссплей, при цьому користувачі PS5 і Xbox Series отримають відразу нативну версію гри, яка повинна залучити всі можливості систем.

Ninja Gaiden: Master Collection

  • Дата виходу: 10 червня
  • Де грати: PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series, Nintendo Switch, PC

Збірка з трьох частин Ninja Gaiden з пригодами ніндзі Рю Хаябуси.У комплект окрім Ninja Gaiden Sigma, Ninja Gaiden Sigma 2 і Ninja Gaiden 3: Razor's Edge увійде і весь додатковий контент, зокрема додані після релізу оригінальних ігор режими і костюми.

Перевидання запропонують покращену графіку деякі інші технічні поліпшення, але на багато в цьому плані розраховувати не варто – ремастери зроблені на основі версій з PS3. До того ж у ПК-версії Ninja Gaiden: Master Collection не буде налаштувань і підтримки клавіатури і миші.

Ratchet & Clank: Rift Apart

  • Дата виходу: 11 червня
  • Де грати: PS5

Нова частина знаменитої серії пригодницьких екшенів про Ретчетта і Кланка, що продовжує історію Into the Nexus 2013 року. У новій грі Герої зіткнуться з новими небезпеками – наприклад, з розривами між світами, через які можна вільно переміщатися по різних планет.

Розробники з Insomniac Games називають гру новою "міжгалактичною пригодою". Завдяки SSD посеред битви герої зможуть швидко переміщатися між локаціями і цілими рівнями – і це будуть не спеціально підготовлені невеликі ділянки, а саме повноцінні рівні. Також в серії дебютує фоторежим, а гравців чекає зустріч з абсолютно новою героїнею – Рівет (Rivet),

Metro Exodus на PS5 і Xbox Series

  • Дата виходу: 18 червня
  • Де грати: PS5 і Xbox Series

Enhanced Edition – розширене видання оригінальної гри Metro Exodus 2019 року з повноцінною підтримкою трасування променів та інших технологій, наприклад поліпшення просторового звучання і часу реакції контролера для Xbox і підтримка тактильного зворотного зв'язку контролера DualSense для PlayStation 5. До того ж на консолях буде повзунок поля зору (FOV).

Оновлена версія шутера вийшла на PC 6 травня. 18 червня поліпшену версію отримають власники консолей нового покоління.

Dungeons & Dragons: Dark Alliance

  • Дата виходу: 22 червня
  • Де грати: PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series, PC

Кооперативний RPG-екшен за мотивами Dungeons and Dragons. Сюжет розгорнеться в долині крижаного вітру. У ролі головних героїв – персонажі серії книг Роберта Сальваторе Forgotten Realms.

У Dark Alliance можна грати одному або в компанії з трьома друзями. У кожного героя свої унікальні вміння, випробувати які можна буде на гоблінах, велетнях, драконах, злобоглазах і інших противниках у 21 місії по 20-25 хвилин кожна.

Phantom Abyss

  • Дата виходу: червень
  • Де грати: PC (ранній доступ до Steam)

Асинхронна аркада, в якій гравцям належить відправитися в процедурно згенеровані храми і відшукати священні реліквії, заховані в смертельно небезпечних залах.

Локації генеруються випадково. Померши один раз, починаємо пробувати по новій У Phantom Abyss будуть фантоми інших загиблих гравців, за якими можна буде приблизно зрозуміти майбутні небезпеки, як в Dark Souls.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти