Анонсовано нову гру із популярної серії We Were Here

11 березня 2021, 20:11
Четверта частина пригодницької головоломки отримала підзаголовок Forever і відправить гравців досліджувати нові куточки таємничого замку Касл-Рок.
Анонсовано нову гру із популярної серії We Were Here
Анонсовано нову гру із серії We Were Here / Total Mayhem Games

Компанія Total Mayhem Games анонсувала нову частину серії пригодницьких кооперативних головоломок We Were Here. Реліз гри відбудеться в кінці 2021 року на ПК, PS5 і Xbox Series.

Проєкт розрахований виключно на кооперативне проходження – ігровий процес зав'язаний на вирішенні головоломок з використанням підказок, отриманих від напарника, озброєного рацією.

Нагадаємо, що в попередній частині, We Were Here Together, гравців відправляли на допомогу колегам, дослідникам Антарктики, які потрапили в біду. Тепер же, коли ця місія завершена, прийшла пора повернутися туди, де проходила дія перших частин серії – в замок привидів Касл-Рок.

За словами авторів, знайомство з минулими We Were Here не знадобиться – грати в серію можна в будь-якому порядку. А для постійних шанувальників серії We Were Here підготовлено ще більше головоломок, більш тривалий час гри, нова механіка і продовження сюжету про антарктичну експедицію і про сам замок Касл-Рок

Трейлер We Were Here Together

Нагадаємо, раніше видавництво 20th Century Studios і студія Cold Iron Studios анонсували новий кооперативний шутер Aliens: Fireteam, який по духу наближений до дилогії Left 4 Dead.

Події гри, розрахованої на 3 гравців, розгорнуться через 23 роки після оригінальної трилогії. На плечі гравців ляже роль морпіха колонії, що несе службу на борту корабля Endeavor. Реліз відбудеться цього літа на ПК, PS4, PS5, Xbox One і Xbox Series.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти