Анонсовано гру про Бабу-Ягу

13 червня 2021, 18:45оновлено 14 червня 2021, 04:49
Реліз запланований на зиму 2021 року для ПК, PS5 і Xbox Series.
Blacktail
Анонсовано гру про Бабу-Ягу / The Parasight

Слідом за Джеффом Кілі своє шоу перед E3 організував ресурс IGN. Ніяких гучних анонсів не було, але дещо цікаве все-таки показали.

Так, наприклад, студія The Parasight, яка складається з колишніх авторів Layers of Fear, Blair Witch і недавнього The Medium, анонсувала екшен-адвенчуру від першої особи під назвою Blacktail, засновану на слов'янському фольклорі, зокрема міфі про Бабу-Ягу.

За сюжетом, гравці візьмуть на себе роль 16-річної Яги, яку звинуватили в чаклунстві і вигнали з поселення. Їй належить виживати в нещадному лісі, полюючи на духів, які зберігають зниклі спогади. За словами розробників, система моралі сильно впливає на ігровий процес, особистість і навички протагоніста.

"Слов'янська легенда оживає в цій пригодницькій грі від першої особи у відкритому світі. Дізнайтеся про походження Баби-Яги і допоможіть їй перетворитися на берегиню лісу або нічний кошмар, яким лякають дітей", – свідчить опис гри. Реліз запланований на зиму 2021 року для ПК, PS5 і Xbox Series.

Трейлер Blacktail

А тим часом до презентації Microsoft і Bethesda в рамках E3 залишилося півтори години. Це, без сумнівів, головна конференція виставки. Подивимося на Halo Infinite, Starfield, STALKER 2, геймплей Battlefield 2042, геймплей Far Cry 6 та інший сік.

Стежити за трансляціями можна буде в соцмережах і на каналах E3 – в Твіттері і Фейсбуці, а також на Twitch і YouTube.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти