Вдарять морози: синоптик назвала дату різкого похолодання

14 листопада 2023, 12:28оновлено 15 листопада 2023, 13:17
До мінусових температур повітря залишилося недовго. Насувається різке зниження температури.

Погода, осень, мороз, листья, природа
Погода в Україні буде морозною/ unsplash.com

Погода в Україні ще тримається відносно нехолодною як для середини листопада, проте варто бути готовими до суттєвого похолодання, яке прийде уже скоро.

Вас також може зацікавити: Налетить сніг і прийдуть морози: в Україну різко увірветься похолодання

відео дня

Температура повітря в Україні почне суттєво знижуватися до кінця поточного тижня – почнуться мінусові температури. Але різкого похолодання варто очікувати після 20-22 листопада. Таким прогнозом поділилася синоптик Наталія Діденко.

Згідно з прогнозом синоптика, цього тижня по всій території нашої країни буде холодно і волого. Періодично будуть іти дощі різної інтенсивності.

Проте у першій половині тижня якихось загрозливих "мінусів" не видно. Морози прийдуть наприкінці тижня.

"Так, вже спостерігається температура повітря із "мінусами" у Карпатах і там ліпить часом сніг, все за прогнозом. Проте гори мають особливі умови погодотворення і мають свій метеоексклюзив. На тижні, ближче до вихідних, нічна температура повітря справді знижуватиметься і поза горами, десь до невеликих "мінусів", проте різкого похолодання не видно. Скоріше вже після 20-22 листопада", – розповіла Наталія Діденко.

Погода в Киеве на две недели
Погода в Києві на два тижні/ meteoprog

Хто така Наталія Діденко

Наталія Діденко — український метеоролог, телеведуча, блогер. Працювала синоптиком в Українському Гідрометцентрі, відділі метеорологічних прогнозів. Ведуча власної авторської програми "Погода з Наталкою Діденко", пише Вікіпедія.

Погода в Україні

Раніше синоптик Ігор Кібальчич розповів, що в Україну різко увірветься похолодання – налетить сніг і прийдуть морози. Синоптик розповів про погоду на тиждень і зазначив, що ще кілька днів будуть відносно нехолодними, а потім погода в Україні різко зміниться. У низці областей замість дощу вже буде йти мокрий сніг.

Також раніше повідомлялося, що в Україну йде погіршення погоди – вдарить мороз -5 градусів. Синоптик розповіла, що потепління до кінця листопада уже не буде, і назвала дату, від якої температура повітря опускатиметься до мінусів.

Представниця Укргідрометцентру Наталія Птуха розповіла, коли і де в Україні налетить сніг. Уже скоро температура повітря буде відчутно знижуватися, каже синоптик Укргідрометцентру. Вона назвала дати, коли усі відчують похолодання.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти