StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зірки "Вечірнього Кварталу" Великий і Оруджова випустили потужну пародію на російських окупантів

9 жовтня 2022, 18:17оновлено 11 листопада 2022, 14:12
Третім артисти Великий і Оруджова для пародії запросили блогера Володимира Золкіна-відомого літописця допитів полонених російських агресорів.
Великий, Оруджова
Юрій Великий та Анастасія Оруджова / колаж УНІАН

Актор "Кварталу 95" Юрій Великий разом з колегою з "Жіночого кварталу" Анастасією Оруджовою порадували українців новою пародією на російських окупантів.

Третім запросили блогера Володимира Золкіна - відомого літописця допитів полонених російських агресорів. Так, за сюжетом пародії, Золкін дзвонить дружині полоненого "Ваньки" у виконанні Оруджової.

"Він загинув? Він загинув у полоні? А, живий? А коли він загине? Ви б могли дізнатися? Я просто собі вже "Lada" пригледіла таку червоненьку, під колір нігтів. А їх всього дві залишилося. Вони тут взагалі як гарячі пиріжки розлітаються", - сказала актриса, перебуваючи в образі.

Сам полонений окупант, роль якого і зіграв Юрій Великий, також взяв трубку, щоб пообіцятися зі своєю "дружиною". Однак та відповіла: "Чуй, набери мене, будь ласка після 7-ї вечора, я просто зараз на манікюрі".

Окупант у відповідь каже: "Настя, ти що, погана? Яке після 7-ми? Я ж тобі кажу, я в полоні на Україні".

Жінка відповіла: "А я в салоні на манікюрі, я сюди місяць чекала, щоб потрапити. Важко записатися".

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що російський гуморист Максим Галкін, який не підтримав війну в Україні і напад на мирних жителів і дітей, висміяв пропагандистські ЗМІ, які мало не щодня вигадують нові фейкові новини про артиста.

Зокрема, він навіть створив добірку заголовків, в яких повідомляється про пригоди зірки за кордоном. Інші фейки російських журналістів теж не пройшли повз увагу чоловіка Алли Пугачової.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти