StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Пародія на жовту пресу": Галкін висміяв російські ЗМІ та новини про нього

14 липня 2022, 00:12
Кожен день російські пропагандисти вигадують нові фейкові новини про артиста.
Галкін, Скабеева, Соловйов
Максим Галкін, Ольга Скабєєва, Володимир Соловйов / соцмережі

Російський гуморист Максим Галкін, який не підтримав війну в Україні і напад на мирних жителів і дітей, висміяв пропагандистські ЗМІ, які мало не щодня вигадують нові фейкові новини про артиста.

Зокрема, він навіть створив добірку заголовків, в яких повідомляється про пригоди зірки за кордоном. Інші фейки російських журналістів теж не пройшли повз увагу чоловіка Алли Пугачової.

"Максим Галкін знову з'явився на публіці з синцем"; "Максима Галкіна знайшли з виряченими очима в лісі після повідомлення про замах"; "Максим Галкін, який втік з РФ, отримав по заслугах після від'їзду до Ізраїлю"; "глядачів Галкіна оглядатимуть на наявність яєць"; "Депутат Мілонов запропонував забрати людський паспорт у Галкіна", — свідчать новини РФ.

відео дня

читайте також"Заарештують і екстрадують до Росії": на Максима Галкіна завели кримінальну справу

"З брехні про мене в нашій пресі можна вже хіт-парад складати. Кожен день чергова єресь. Деякі заголовки прямо пародія на жовту пресу", — написав гуморист.

Артист раніше показав, що відчуває себе відмінно. Він також поділився відео, на якому катається з сином Гаррі на велосипеді по парку.

Зазначимо, що Максим Галкін одним з перших покинув країну-агресора після початку війни в Україні. Він активно виступає проти рішення Путіна окупувати нашу країну.

Крім того, раніше пропагандистка Маргарита Симоньян почала обурюватися, що шоумен Максим Галкін почав говорити правду про вторгнення Росії в Україну.

В ефірі пропагандистського російського телеканалу вона назвала гумориста лицеміром, зрадником і висловилася про його особисте життя.

Нещодавно на Максима Галкіна також завели кримінальну справу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти