StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Зірка серіалу "Перші ластівки" освідчився своїй дівчині

28 липня 2024, 20:52
249
Олег Гоцуляк спланував зворушливий сюрприз для коханої.
Олег Гоцуляк, Дана Кузь
Олег Гоцуляк зробив Дані Кузь пропозицію руки і серця / колаж: Главред, фото: instagram.com/oleg_gotsuliak, instagram.com/kuuuz_dana

Пара українських акторів, Олег Гоцуляк і Дана Кузь, познайомилися ще в університеті. Сьогодні вони готуються створити сім'ю - днями Олег зробив коханій пропозицію стати його дружиною.

Разом вони відпочивали на весіллі у друзів. Наречена, яка зібрала незаміжніх дівчат, щоб кинути свій букет, раптово побігла до Дани, і вручила його особисто їй. Акторка була щаслива і розгублена, і пішла до коханого, щоб поділитися своїм щастям.

Яке було її здивування, коли Гоцуляк став перед нею на одне коліно і попросив вийти за нього заміж! Дана зі сльозами на очах погодилася.

Зворушливе відео заручин Гоцуляка і Кузь з'явилося на сторінці Нового каналу в Instagram. І гості весілля, які стали мимовільними свідками початку зародження нової української сім'ї, і шанувальники пари в соціальних мережах, дуже раді заручинам акторів, і бажають їм довгих щасливих років разом.

Дивіться відео, як Олег Гоцуляк робить Дані Кузь пропозицію руки і серця:

Хто такий Олег Гоцуляк?

Олег Гоцуляк - український актор театру, кіно і телебачення. Служить у Київському театрі драми і комедії на лівому березі Дніпра. Найбільш відомі роботи: "Перші ластівки", "Карпатський рейнджер", "Полкан", "Брати по крові" тощо.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що в сім'ї Соломії Вітвіцької буде поповнення - ведуча показала, як її тато розчулився, коли дізнався цю новину в день свого народження.

Також юна дружина Володимира Остапчука, журналістка Катерина Полтавська, розкрила подробиці вагітності від шоумена, про яку пара оголосила днями зворушливим роликом.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти