StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Юна дружина Остапчука розкрила подробиці вагітності від шоумена

25 липня 2024, 19:30
338
Катерина Остапчук розповіла, який сюрприз підготував їй із чоловіком малюк.
Володимир Остапчук, Катерина Полтавська
Дружина Володимира Остапчука Катя Полтавська розкрила деталі вагітності / колаж: Главред, фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Навесні 2024 року шоумен Володимир Остапчук і журналістка Катерина Полтавська стали законними чоловіком і дружиною. Після розпису пара стала замислюватися про дітей.

Сьогодні Остапчуки повідомили, що чекають на малюка. Катерина перебуває вже на значному терміні, і після оголошення про вагітність охоче ділиться у своєму блозі в Instagram подробицями свого делікатного стану.

Так Полтавська зізналася, що зачати їй із чоловіком вдалося з першої спроби - подружжя не надто розраховувало на результат, адже за аналізами, які здавала Катерина, лікарі повідомили, що овуляції найближчим часом у неї не буде.

відео дня

"Мені сказали, що овуляції того місяця взагалі не буде. Але я завагітніла того ж місяця, тому виявилося, що овуляція була, але пізня. Я була впевнена, що не вийде того місяця, але дитинка вирішила інакше", - пише щаслива Катя Остапчук.

Полтавська про вагітність
Дружина Володимира Остапчука Катя Полтавська розкрила деталі вагітності / колаж: Главред, фото: instagram.com/poka.tya

Хто такий Володимир Остапчук

Володимир Остапчук - український ведучий, який прославився не тільки своєю професійною діяльністю, а й романтичними історіями. Від першого шлюбу з Оленою Войченко в Остапчука є двоє дітей: донька Емілія та син Еван-Олександр. 2020 року Остапчук одружився вдруге, з Христиною Горняк, але вже за рік розлучився.

Пізніше він став жити з молодою українською журналісткою Катериною Полтавською.

У мережі раз у раз спливають деталі особистого життя Остапчука і скандали, пов'язані з його колишніми та теперішніми.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше чоловік співачки MamaRika, музичний продюсер і комік Сергій Середа, розкрив секрет, як сім'ї вдалося врятувати шлюб, який ще навесні був на волосині від розлучення.

Також українська співачка Христина Соловій уперше відверто зізналася, чи був у неї роман зі Святославом Вакарчуком - її наставником і музичним продюсером, з яким вона співпрацювала 10 років.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти