StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Зірка "Перших ластівок" зіграє у великому історичному серіалі від Netflix

7 квітня 2023, 17:26
359
Український актор Олександр Рудинський, відомий за серіалом "Перші ластівки", зіграє в історичному серіалі Netflix.
Рудинський, Нефтлікс
Олександр Рудинський / колаж фото instagram.com/sasha_rudinskiy і Netflix

Відомий український актор Олександр Рудинський, який прославився після підліткового серіалу "Перші ластівки", зіграє роль у новому історичному серіалі "Декамерон" від популярного світового стрімінгу Netflix. Про це він розповів у програмі ЖВЛ.

Актор розповів, що в проекті Netflix зіграє "відморозка Айлеса Бедіта". А зйомки проєкту проходять в Італії. І всього в серіалі буде 8 серій.

"З'явилася агентка в Європі, і в перший проект, до якого вона запропонувала записатися на самопробу, мене затвердили. Це восьмисерійний історичний серіал. Він називається "Декамерон". Оригінальний серіал Netflix. Зйомки тривають у Римі. Я граю там відморозка Айлеса Бедіта. У мене там шрам на все обличчя", ‒ сказав він.

відео дня

Також повідомляється, що серіал "Декамерон" розповідає історію 1348 року, коли настала "Чорна смерть" – друга і найбільш смертоносна пандемія чуми в історії людства, яка забрала життя близько 200 млн осіб. У серіалі група дворян у Флоренції їде на віллу, щоб вижити під час епідемії. Але потім все швидко переростає в боротьбу за виживання.

Нагадаємо, раніше популярна американська модель Капріс Буре зробила скандальну заяву щодо президента країни-агресора Путіна - вона запропонувала відправити йому свої інтимні фото, в надії, що вони доведуть його до інфаркту.

Також українська актриса Наталка Денисенко жорстко відповіла тим, хто критикує її за спроби жити нормальним життям, поки її чоловік, актор Андрій Федінчик, на фронті.

Вас можуть зацікавити такі новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти