StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Зірка "Маленьких жінок" таємно вийшла заміж за свого кіночоловіка

30 липня 2024, 15:20
205
Джек Лауден нарешті відвів свою "королеву" Сіршу Ронан до вівтаря.
Джек Лауден, Сірша Ронан
Сірша Ронан і Джек Лауден одружилися - подробиці весілля / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Ірландська акторка Сірша Ронан на знімальному майданчику історичної драми "Марія - королева Шотландії" зустріла свою долю в особі шотландського актора Джека Лаудена. У 2018 році вони зіграли чоловіка та дружину (Марію Стюарт і лорда Дарнлі), а шість років потому стали подружжям у реальному житті.

Про це повідомляє видання Irish Independent. Церемонія відбулася в Единбурзі.

Це був скромний розпис у колі найближчих членів сім'ї та друзів. Запрошених гостей зобов'язали зберігати весілля Лаудена і Ронан у найсуворішому секреті.

відео дня

Для обох акторів це - перший шлюб. Близьке оточення молодят повідомляє, що Сіршу і Джека, крім кохання одне до одного, об'єднує любов до акторства. Подружжя високо цінує одне одного, як професіоналів, і з великою повагою ставиться до робочих порад і ремарок.

Хто така Сірша Ронан?

Сірша Ронан - ірландська акторка американського походження. З юності відома за ролями в історичних драмах. Лауреатка премії "Золотий глобус". Має чотири номінації на "Оскар" і п'ять на BAFTA, повідомляє Вікіпедія.

Голлівуд - останні новини:

Раніше зірка "Беверлі хіллз" Торі Спеллінг розповіла про останню розмову з покійною Шеннен Доерті перед смертю акторки після тривалої боротьби з онкологією.

Також рок-легенда на пенсії Оззі Осборн жорстко розкритикував Брітні Спірс за танці. Сім'я співака поспівчувала поп-діві, а сам "Князь темряви" не став пом'якшувати своє роздратування.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти