StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зірка Ліги сміху зробив пропозицію руки і серця своїй дівчині: "перейшли на новий рівень"

14 лютого 2023, 15:26
Війна довела Роману Міщерякову, що Юлія - його доля.
Роман Міщеряков, Юлія Кушнір
Роман Міщеряков і Юлія Кушнір побралися / instagram.com/misheriakov

Український комік, зірка "Ліги сміху" і ведучий Роман Міщеряков розбив чимало сердець - після виходу шоу "Пара на мільйон" з Лесею Нікітюк у нього з'явилася ціла армія прихильниць, які мріють про симпатичного шоумена.

Однак Міщеряков вже п'ять років перебуває у відносинах зі сценаристкою Юлією Кушнір, і нещодавно вирішив перевести роман на новий рівень. І якщо під час війни чимало пар оголосили про розлучення, союз Юлії та Романа став лише міцнішим.

Про це ведучий зізнався у "Тихому вечорі з Оленою Кравець". Гуморист зазначив, що взаємна підтримка не дає йому розкиснути під час війни, до того ж Юлія надихає його. Потрібний висновок він зробив самостійно, і встав перед обраницею на одне коліно.

"Я кохаю її. І та підтримка одне одного, яка була в нас цього року, вона зробила наші стосунки ще міцнішими. Вони перейшли на новий рівень. Я зробив Юлі пропозицію, і вона сказала "Так", - поділився радісною новиною з глядачами Роман Міщеряков.

Раніше єдина донька репера і актора Емінема Хейлі Джейд Скотт прийняла пропозицію руки і серця від свого бойфренда Евана Макклінтока, якого в мережі вже називають найсміливішим чоловіком.

Раніше 42-річна голлівудська комедійна акторка Ребел Вілсон вперше крупним планом показала обличчя свого первістка - доньки Ройс Ліллан, яку їй народила сурогатна мати.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти