StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Емінем стане тестем - єдина донька репера виходить заміж

7 лютого 2023, 19:47
Хейлі Скотт похвалилася обручкою від обранця, якого вже охрестили чоловіком зі сталевими нервами.
Емінем, Хейлі Джейд Скотт та Еван Макклінток
Донька Емінема Хейлі Джейд Скотт виходить заміж за Евана МакКлінтока / imdb.com, instagram.com/hailiejade

Єдина рідна донька американського репера, композитора і актора Емінема (Маршалл Метерс) Хейлі Джейд Скотт виходить заміж. Її бойфренд, з яким дівчина зустрічається протягом останніх семи років, зважився зробити їй пропозицію.

Радісною новиною Хейлі поділилася на своїй сторінці в Instagram. Це сталося 4 лютого, під час її прогулянки з нареченим на ім'я Еван Макклінток. Пара завжди уникала публічності, тому і пропозицію майбутній зять Емінема зробив у усамітненій обстановці.

Крім нього і Хейлі в приміщенні, прикрашеному гірляндами, знаходився тільки фотограф, який і "схопив" важливий момент для закоханих. МакКлінток подарував нареченій обручку в класичному стилі з великим дорогоцінним каменем.

відео дня

Заручини доньки Метерс публічно не коментував. Однак над його майбутнім зятем вже жартують, мовляв у хлопця міцні нерви, щоб просити руки дочки Емінема. Раніше репер відрізнявся складним характером і кілька разів був затриманий за незаконне зберігання зброї. Так що Макклінтоку пощастило - очевидно зірковий тесть не проти, щоб його Хейлі зв'язала себе узами шлюбу саме з ним.

Хейлі Джейд Скотт і Еван Макклінток
Хейлі Джейд Скотт і Еван МакКлінток заручилися / instagram.com/hailiejade

Раніше французький актор Жерар Депардьє, який з 2013 року є громадянином рф, зізнався, що вважає війну в Україні "великою нісенітницею" і розповів, за що любить країну-агресора.

Також стало відомо, що головний голлівудський плейбой Леонардо Ді Капріо підняв планку в пошуку нових коханок - на світському заході він з'явився з 19-річною моделлю.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти