StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Емінем стане тестем - єдина донька репера виходить заміж

7 лютого 2023, 19:47
1003
Хейлі Скотт похвалилася обручкою від обранця, якого вже охрестили чоловіком зі сталевими нервами.
Емінем, Хейлі Джейд Скотт та Еван Макклінток
Донька Емінема Хейлі Джейд Скотт виходить заміж за Евана МакКлінтока / imdb.com, instagram.com/hailiejade

Єдина рідна донька американського репера, композитора і актора Емінема (Маршалл Метерс) Хейлі Джейд Скотт виходить заміж. Її бойфренд, з яким дівчина зустрічається протягом останніх семи років, зважився зробити їй пропозицію.

Радісною новиною Хейлі поділилася на своїй сторінці в Instagram. Це сталося 4 лютого, під час її прогулянки з нареченим на ім'я Еван Макклінток. Пара завжди уникала публічності, тому і пропозицію майбутній зять Емінема зробив у усамітненій обстановці.

Крім нього і Хейлі в приміщенні, прикрашеному гірляндами, знаходився тільки фотограф, який і "схопив" важливий момент для закоханих. МакКлінток подарував нареченій обручку в класичному стилі з великим дорогоцінним каменем.

відео дня

Заручини доньки Метерс публічно не коментував. Однак над його майбутнім зятем вже жартують, мовляв у хлопця міцні нерви, щоб просити руки дочки Емінема. Раніше репер відрізнявся складним характером і кілька разів був затриманий за незаконне зберігання зброї. Так що Макклінтоку пощастило - очевидно зірковий тесть не проти, щоб його Хейлі зв'язала себе узами шлюбу саме з ним.

Хейлі Джейд Скотт і Еван Макклінток
Хейлі Джейд Скотт і Еван МакКлінток заручилися / instagram.com/hailiejade

Раніше французький актор Жерар Депардьє, який з 2013 року є громадянином рф, зізнався, що вважає війну в Україні "великою нісенітницею" і розповів, за що любить країну-агресора.

Також стало відомо, що головний голлівудський плейбой Леонардо Ді Капріо підняв планку в пошуку нових коханок - на світському заході він з'явився з 19-річною моделлю.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти