StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гумористки "Ліги Сміху" розповіли про життя після 24 лютого та чому гумор лікує

22 вересня 2022, 13:29оновлено 22 вересня 2022, 15:02
Для кожного українця 24 лютого стало одним з найстрашніших днів у житті. Гумористки розповіли, що кожна намагалась взяти себе в руки.
Гумористки

Вже завтра, 23 вересня о 18:00 на телеканалі ТЕТ відбудеться довгоочікуване повернення гумористичного проєкту "Ліга Сміху". У такий складний для України час гумор допомагає людям не здаватись. На глядачів очікує повернення зіркового сезону "Битви титанів", у якому зберуться найсильніші команди за усю історію проєкту. Разом із ними створювати настрій українцям будуть тренери – Сергій Бабкін, Олеся Жураківська, Маша Єфросиніна, Гарік Корогодський, Володимир Дантес та Станіслав Боклан.

За вісім сезонів шоу "Ліга Сміху" відкрила неймовірну кількість талантів, які активно продовжують свою справу. Серед них – акторки "Жіночого Кварталу" Ірина Сопонару(команда "Вінницькі"), Анастасія Оруджова ("Тріо різні та ведучий"), Тетяна Песик ("VIP Тернопіль") та Олександра Машлятіна ("Тріо різні та ведучий"). Вони у ексклюзивному інтерв'ю для сайту 1+1 пригадали перший день війни, розповіли про свою волонтерську діяльність та як гумор допомагає їм справлятися зі стресом.

Для кожного українця 24 лютого стало одним з найстрашніших днів у житті. Гумористки розповіли, що кожна намагалась взяти себе в руки. Хтось вирушив додому до батьків або за кордон, проте не обійшлось і без сміливих вчинків. Олександра Машлятіна ексклюзивно розповіла: у перший день вторгнення відправилась до військкомату, щоб потрапити до столичної тероборони.

відео дня

Олександра Машлятіна

"Я взяла паспорт і пішла записуватися в тероборону. А там стояла довжелезна черга. Я підійшла, спитала, чи взагалі у мене є шанс потрапити до військкомату. Мені відповіли, що ні і попросили не займати просто так місце в черзі", – згадує гумористка.

Проте Олександра знайшла себе у волонтерстві – їздила на закупівлю продуктів Києвом, які відвозила до столичного госпіталю, а згодом долучилась до розбору завалів у деокупованих містах Київщини і зборів для ЗСУ.

Ірина Сопонару

А от Ірина Сопонару пригадала як на початку вторгнення допомагала розселяти українців у Варшаві. Говорить, що взяла на себе обов’язок допомогти жінкам та дітям знайти прихисток у хостелах.

"У перші дні війни українці просто спали на підлозі на варшавському вокзалі, їм не було куди піти. Вже за кілька днів були організовані шелтери, поляки дійсно молодці. Ми ж на себе взяли завдання розселяти жінок і дітей у хостели. Люди селилися на різний термін, у кожного своя ситуація. Тільки за перші три дні ми поселили 165 людей", – поділилась Ірина.

Тетяна Песик

З часом дівчата наважились повернутись до своєї професійної гумористичної справи та почали давати концерти для захисників. Як пригадує Тетяна Песик, вперше вона виступила перед військовими у рідному Тернополі. Гумористка поділилась, що тоді дійсно не знала, чи доречні жарти у цей час, а перенервувала настільки, що навіть забула представитись.

Військові раділи, сміялися. Вони дуже добре сприймали гумор. Їм це дуже потрібно. Гумор їх підбадьорює, мотивує, додає сил", –пригадала Песик.

Наразі гумористки дають багато благодійних концертів для військових. За словами акторки Анастасії Оруджової, для неї це завжди емоційні виступи і вона відчуває, що разом з колегами робить потрібну роботу.

"Щоразу, коли військові співають гімн, я ридаю на сцені. Це їхній час, час справжніх героїв і я радію від того, що ми можемо їх принаймні морально підтримати. Військові неймовірно вдячні і дуже сором’язливі. Всі говорять, що такі виступи дають їм емоційну підзарядку, мотивують. Але і ми отримуємо багато емоцій від цих концертів", –підкреслила Оруджова.

Виступи гумористок можна буде побачити 23 вересня о 18:00 на телеканалі ТЕТ у гумористичному проєкті "Ліга Сміху". Щодо гумору та його впливу та моральний стан, акторки зазначають: сміх дійсно лікує і дозволяє тримати себе в тонусі.

"З початком війни я думала, що більше ніколи не буду щиро сміятися. Але це не так. Коли я зловила свій перший справжній сміх, то зрозуміла, що хоча б на хвилину змогла відволіктись від усіх подій. Я вже не пам’ятаю, з чого я сміялася. Але коли це відбулось, я така – ой, вау, сміх дійсно лікує. Не можливо постійно жити в такому стресі чи в режимі напруги. Якби я трохи не відволікалась, то напевно б вже захворіла", – прокоментувала Сопонару.

Більше подробиць читайте у повному інтерв’ю акторок на сайті 1+1.

Гумористки

Не пропустіть – вже 23 вересня о 18:00 на телеканалі ТЕТ повернення "Ліги Сміху". Сміємось – отже не здаємось.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти