StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зірка "Кріпосної" Цимбалюк розповів, чому розлучився з дружиною

27 вересня 2023, 18:04
Актор Тарас Цимбалюк розкрив подробиці стосунків з колишньою дружиною Тіною Антоненко. І повідав чому зіркова пара розлучилася під час війни.
Цимбалюк
Тарас Цимбалюк розповів про своє розлучення / колаж Главред, фото УНІАН та Instagram

Після початку повномасштабної війни в Україні розпалося багато відомих пар, в числі яких – актор Тарас Цимбалюк і стиліст Тіна Антоненко. В інтерв'ю Маші Єфросиніній зірка серіалів "Кріпосна" і "Спіймати Кайдаша".

"Як виявилося, ми з Тіною люди, які дуже хотіли один одному подобатися - у всьому. І ми дуже мало розмовляли в моменти, коли виникали якісь непорозуміння. Ми іноді "консервували" речі, які потрібно було прямо зараз вирішити. Виношували їх, і вони набували зовсім інші форми. Ми ці сварки не проговорювали", - сказав актор.

За словами Цимбалюка, обидва вони в підсумку зрозуміли, що зовсім один одному не підходять, хоча довгий час намагалися до цього пристосуватися.

відео дня

"Коли побут почав виокремлювати в нас ці гострі кути, ми зрозуміли, що абсолютно інакше дивимося на речі. Ми намагалися зробити паузу, думали, що все-таки зможемо бути разом. Але зійшлися на думці, що не можемо миритися з поглядами, в яких абсолютно не співпадаємо. Я взяв на себе відповідальність і всю цю справу закінчив", - прокоментував він свій шлюб.

Зараз, каже Цимбалюк, він не спілкується з колишньою дружиною. І знаходиться у відносинах з ресторатором і дизайнером Світланою Готочкіною.

Нагадаємо, раніше відомий музикант і продюсер Потап (Олексій Потапенко) стверджував - він заочно, через свого батька, записався в територіальну оборону. І при цьому залишився за кордоном. У відповідь його шанувальники і колеги висловили сумнів у тому, що Потапенко дійсно уклав контракт.

Тоді Потап навів фотодоказ того, що він заочно записався до лав добровольчого формування територіальної громади (ДФТО).

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти