StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Зірка "Гри престолів" захотів зіграти в кіно легендарного Володимира Івасюка

2 листопада 2023, 21:21
427
Відомий британський актор, зірка серіалу" Гра престолів " Джек Глісон хотів би зіграти ролі Григорія Сковороди та Володимира Івасюка.
Джек Глісон, Івасюк
Джек Глісон каже, що хоче зіграти роль легендарного Володимира Івасюка / колаж Главред, фото Talented U і Facebook

Відомий британський актор, зірка серіалу "Гра престолів" Джек Глісон заявив, що хотів би зіграти у кіно чи на телебаченні ролі видатних українців ‒ філософа/письменника Григорія Сковороду та композитора/співака Володимира Івасюка. якщо у нього буде така можливість. на зустрічі кінематографістів і телевізійних фахівців, організованій українсько-британською NGO Асоціацією кіно і медіа Talented U.

Глісон заявив, що готовий розглядати пропозиції щодо зйомки в наступному фільмі режисера Ксенії Бугримової, відомої по роботі над проектами "Моя правда", "Україна має талант", "Холостяк" і "Київ день і вночі".

До слова, на захід Глісон одягнув українську вишиванку і майку, на якій було написано: "Чебуреки сила - ворогові могила". А потім доповнив образ знаменитої рожевої Панами, яку носив на переможному "Євробаченні-2022" соліст фолк-реп-гурту Калуш оркестру Олег Псюк.

відео дня

Наприкінці свого виступу Глісон вирішив прочитати англійську версію "Плеєр" вірш легендарного українського поета, прозаїка і музиканта Сергія Жадана.

Поки немає конкретних відомостей про те, який саме фільм готує команда Бугримової, але, цілком ймовірно, мова піде саме про біографічний фільм про творця легендарної "Червоної рути" Володимира Івасюка.

Івасюк

Нагадаємо, раніше легенда світової поп-музики Пол Маккартні в черговий раз публічно підтримав Україну - цього разу наймасштабнішому британському музичному фестивалі - Гластонбері. Ближче до кінця свого довгого сету (2 години 50 хвилин) Маккартні кілька хвилин розмахував українським прапором.

Як розповіли журналістам джерела з оточення музиканта, він навмисно виключив інший хіт The Beatles ‒ Back in the U. S. S. R. ‒ зі свого концерту в Гластонбері і всіх майбутніх виступів.

Позднееи легендарні рок-групи Guns N ' Roses і The Rolling Stones публічно висловили свою підтримку Україні у війні проти Росії.

"Роллінги" під час виконання свого хіта Gimme Shelter в лондонському Гайд-парку показали на великому екрані кадри вибухів і руйнувань, які скоїли російські окупанти на території України. Згодом на екрані за спиною замайорів великий український прапор. Причому глядачі дуже добре відреагували на символічний жест рок-музикантів.

А Guns 'N' Roses на стадіоні Tottenham Hotspur Stadium в Лондоні організатори прикрасили сцену українською символікою-на сцені були наші прапори, а зал і сцена регулярно підсвічувалися жовто-блакитними кольорами.

Вас можуть зацікавити такі новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти