StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зірка фільму "Вовк з Уолл-стріт" вперше став батьком

4 червня 2023, 13:10
Вагітність та появу на світ первістка пара тримала в найсуворішій таємниці.
Джона Хілл, Леонардо Ді Капріо
Джона Хілл в перший раз став батьком / колаж: Главред, фото: imdb.com, pexels.com

Зірка фільмів "Супер-перці", " Мачо і ботан" та "Вовк з Уолл-стріт" Джона Хілл вперше став батьком. Первістка акторові подарувала його подруга, бізнесвумен Олівія Міллар.

Про появу у Хілла дитини повідомляє видання People. Цю інформацію їм підтвердив офіційний представник артиста. Стать та ім'я дитини новоспечені батьки тримають у секреті.

Це - перша дитина актора. Хілл також ніколи не одружувався. Відносини з Міллар йому стали приписувати з вересня 2022 року. Уже в березні 2023 року жінку спіймали папараці з кругленьким животом і обручкою на безіменному пальці. Вагітність, заручини (а може і весілля) актор та його обраниця не коментують - вони ведуть вкрай закритий спосіб життя.

відео дня

39-річний Джона Хілл раніше був заручений з дівчиною на ім'я Джанна Сантос. Заручини тривали цілий рік, але так і не закінчилася весіллям.

Після цього йому приписували роман з серфінгісткою Сарою Брейді.

Раніше солістка гурту KAZKA і тренер 12 сезону шоу Голос країни Олександра Зарицька повідомила про свої заручини - показала обручку і ніжні фотографії з нареченим.

З каблучкою на безіменному пальці засвітилася і старша дочка української співачки Олі Полякової Маша Полякова, яка живе самостійним життям в Англії.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти