StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Сказала "Так": Маша Полякова показала фото з каблучкою на безіменному пальці

24 травня 2023, 21:10
18-річна спадкоємиця "Королеви ночі" заінтригувала фанатів символічним знімком.
Маша Полякова з бойфрендом
Маша Полякова показала каблучку на безіменному пальці / колаж: Главред, фото: instagram.com/mashapolyakova

Старша донька української співачки Оля Полякової Маша Полякова раніше була частою гостею світських хронік - нехтування громадськими правилами і тяга до епатажу часом привертали до підлітка підвищений інтерес.

Зараз 18-річна спадкоємиця живе і навчається в Англії, та ділиться подробицями свого життя набагато рідше. Але все одно примудряється вляпатися в історію.

Прогулюючись зі своїм хлопцем по Манчестеру, Маша Полякова на своїй сторінці в Instagram показала фото, на якому тримається з обранцем за руки. На її безіменному пальці красувався перстень з великим зеленим каменем. "Вона сказала "Так", - підписала фото Полякова-молодша.

відео дня

Знаючи невгамовну натуру дівчини, її шанувальники, очевидно, не здивувалися тому, що Маша в 18 років може вискочити заміж, і, ймовірно, кинулися її вітати з заручинами.

Проте дуже швидко старша донька Олі Полякової опублікувала інший знімок, яким повідомила, що фото з каблучкою виявилося жартом.

Маша Полякова з бойфрендом
Маша Полякова показала каблучку на безіменному пальці / колаж: Главред, фото: instagram.com/mashapolyakova

Раніше стало відомо, ким переможниця 12 сезону романтичного реаліті-шоу Холостяк Катя Лозовицька замінила Алекса Топольського - модель показала романтику з новим бойфрендом.

Також продюсер популярних українських шоу "Голос країни" і "Танці з зірками" Володимир Завадюк після камінг-ауту розповів, чим займається і в якій індустрії працює його обранець.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти