StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Життя після звільнення: Дмитро Кулеба поділився новознайденим щастям

12 вересня 2024, 19:17
919
Ексміністр розповів, який момент йому вдалося зловити вперше за багато років.
Дмитрий Кулеба
Дмитро Кулеба новини - Дмитро Кулеба без роботи знайшов давно забуте щастя / колаж: Главред, фото: instagram.com/dmytro_kuleba

На початку вересня політика Дмитра Кулебу зняли з посади міністра закордонних справ України. Однак він, схоже, не дуже засмучений, що залишився без високої посади. У нього з'явилося більше вільного часу, який він нарешті може присвятити своїм близьким.

Так днями він запросив свою обраницю, видавчиню Світлану Павелецьку, на незвичне побачення, а пізніше йому вдалося те, що не виходило вже кілька років. Про це діяч розповів у своєму блозі в Instagram.

Кулеба зізнався, що прості речі зараз приносять йому величезне задоволення і змушують замислитися про справжні причини щастя. Наприклад, у понеділок йому вдалося виконати свої батьківські обов'язки: забрати доньку зі школи та приготувати для неї обід - уперше за багато років.

відео дня

"Усі наступні дні усвідомлював це щастя. Єдине чого хочеш в такі хвилини - це щоб батьки завжди поверталися до своїх дітей і робили їх щасливими. Клята війна вкрала це щастя у багатьох. Маємо робити все, щоб таких крадіжок було менше", - поділився роздумами Дмитро Кулеба.

дочка Дмитра Кулеби
Любов - молодша донька Дмитра Кулеби / instagram.com/dmytro_kuleba

Хто такий Дмитро Кулеба?

Кулеба Дмитро Іванович - український державний діяч та дипломат, міністр закордонних справ України з 4 березня 2020 року і по 5 вересня 2024, член РНБО з 13 березня 2020. Наймолодший в історії голова зовнішньополітичного відомства України. Дмитро Кулеба є постійним представником України при Раді Європи, посол з особливих доручень МЗС України, пише Вікіпедія.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше український співак Parfeniuk розповів, як перший продюсер погрожував йому бойовою гранатою. Молодий артист зазначив, що тоді безоглядно довіряв цій людині і був сильно здивований її метаморфозами.

Також Позитив зізнався, що в нього є сестра-близнючка. Олексій Завгородній розкрив подробиці про близьку людину, яку намагається тримати подалі від сторонніх очей.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти