StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Таємна сестра-близнючка: відомий співак зробив незвичайне зізнання

12 вересня 2024, 01:30
1945
Позитив Завгородній розповів про зв'язок, який об'єднує його з близькою людиною.
Олексій Завгородній
Олексій Завгородній новини - Позитив розкрив подробиці про сестру-двійняшку / колаж: Главред, фото: instagram.com/positiff

Колишній учасник гурту Время и Стекло, співак Олексій 'Позитив' Завгородній походить із творчої родини. Під час шоу "єПитання" артист розкрив про неї маловідомий факт.

Так ведуча Леся Нікітюк з'ясувала, що у Позитива є сестра-двійняшка на ім'я Ліза. Співак розповів, що дівчина - старша за нього на цілих 10 хвилин і зовсім не схожа на нього зовні.

"Ми зовсім різні, наприклад, вона нижча за мене, а ще – старша на 10 хвилин, бо дівчата – вперед. Тому Ліза народилась перша, потім вже я", - каже Завгородній.

відео дня

Також він підтвердив поширену думку про те, що близнюки можуть відчувати одне одного. Позитив зізнався, що тісно спілкується з сестрою і знає, коли в неї поганий настрій.

"Ми спілкуємося щодня. Між нами є зв'язок: коли мені або їй погано – відчуваємо це й можемо навіть зателефонувати одне одному. Кльово, що є людина, яка завжди може тобі допомогти", - поділився Олексій Завгородній.

Хто такий Позитив?

Олексій Завгородній, більш відомий під псевдонімом Позитив - український співак і композитор, автор пісень, музичний продюсер і актор. Колишній учасник дуету "Время и Стекло". Співпрацював із Потапом і продюсерським центром MOZGI Entertainment. Брав участь у проєктах "Голос. Діти" (як зірковий тренер разом із Надею Дорофєєвою; 4 сезон) і "Танці з зірками-7".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська співачка Оксана Білозір зізналася, як складаються її стосунки з колишнім чоловіком, продюсером і військовим Романом Недзельським. Пара розлучилася після 33 років у шлюбі.

Також стало відомо, що Слава Камінська возз'єдналася з колишнім чоловіком - батьком двох її дітей, пластичним хірургом Едгаром Камінським. Співачка показала кадри сімейної фотосесії.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти