StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Живе в Німеччині, виховує двох дівчаток: що відомо про кохану Зої Мозгової

7 серпня 2024, 16:49
921
Донька Мозгової та Пономарьова не тільки розповіла про кохання, а й показала предмет своєї пристрасті.
Зоя Мозгова з обраницею
Зоя Мозгова камінг-аут - з ким зустрічається Зоя Мозгова / колаж: Главред, фото: instagram.com/matatatahakuna

Зоя Мозгова, старша донька української музичної продюсерки Олени Мозгової і падчерка співака Олександра Пономарьова, наприкінці липня здійснила камінг-аут і показала жінку, з якою вона перебуває у стосунках.

Обраницю Мозгової звуть Юлія. Вона навчалася в Харкові, і наразі перебуває в Німеччині. Про це повідомляє видання "Гордон" із посиланням на робочий веб-сайт Юлії.

Там зазначено, що вона є фахівцем у сфері SEO, і у своєму послужному списку має безліч проєктів по всьому світу. Також Юлія - мама двох п'ятирічних доньок-близнючок.

відео дня

Зоя Мозгова не стала розкривати обставини, за яких вона зустріла свою партнерку, і не ділиться подробицями їхніх стосунків. Пара, ймовірно, завела роман наприкінці серпня 2023 року - саме тоді на сторінці Зої в Instagram з'явилося її перше фото з Юлією.

Зоя Мозгова з обраницею
Зоя Мозгова камінг-аут - з ким зустрічається Зоя Мозгова / instagram.com/matatatahakuna

Хто така Олена Мозгова?

Олена Мозгова - український музичний продюсер. Донька Народного артиста України Миколи Мозгового. Брала участь у різних проєктах та шоу, в тому числі в організації музичних фестивалів в Україні ("Пісня року", українські версії проєктів "Золотий грамофон" і "Золота шарманка" та ін.).

Хто такий Олександр Пономарьов?

Олександр Пономарьов - український співак, автор пісень, продюсер. Народний артист України (2006). Був першим артистом, який представив Україну на міжнародному музичному конкурсі Євробачення - 2003 року пісня "Hasta la vista" у виконанні Пономарьова принесла 14-те місце. Випустив 9 музичних альбомів.

Камінг-аут Зої Мозгової - останні новини:

Раніше зіркова мама Зої Мозгової, музична продюсерка Олена Мозгова, вперше публічно відреагувала на камінг-аут доньки, після того, як її рішення набуло суспільного резонансу.

Також свою думку про це висловив Олександр Пономарьов, який є вітчимом Зої, і виховував її з раннього дитинства. Незважаючи на те, що вони завжди були дуже близькими, камінг-аут Мозгової співак прокоментував неоднозначно.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти