StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Донька Олени Мозгової та падчерка Олександра Пономарьова здійснила камінг-аут

29 липня 2024, 18:25
3740
Зоя Мозгова показала, який вигляд має її кохана.
Зоя Мозгова з дівчиною
Зоя Мозгова здійснила камінг-аут і показала свою дівчину / колаж: Главред, фото: instagram.com/matatatahakuna

Старша донька української музичної продюсерки Олени Мозгової та падчерка співака Олександра Пономарьова Зоя Мозгова пережила рік пошуку себе і трансформацій, за результатами якого прийняла рішення здійснила камінг-аут.

У своєму блозі в Instagram вона опублікувала ніжне відео, на якому цілує свою обраницю під час їхньої спільної романтичної подорожі Швейцарією. У підписі до ролика Зоя подякувала їй за підтримку та відчуття дому, яке їй дарує партнерка.

"Я відчуваю внутрішній відкритий простір, щоб розділити велику радість життя та зробити камінг-аут. Моє серце наповнене коханням, дякую тобі за цей рік і відчуття дому всередині. За чудове життя, нашу родину, допомогу і підтримку в найважливішій подорожі життя у внутрішній світ. Це може здатися банальним, але інколи найпростіші речі, як-от відкритися та поділитися тим, що всередині, спочатку є найважчими, але потім стають найпрекраснішими. Рухайтеся до своїх страхів; тільки там, глибоко всередині, криється істина та спокій. І, звісно, ​​щасливого прайду всім! Займайтеся коханням, а не війною!" - пише донька Мозгової.

відео дня

Зоя Мозгова та її кохана на ім'я Юлія разом уже близько року. Перші знімки в блозі зіркової спадкоємиці, де з'явилася її нова партнерка, датовані серпнем 2023 року.

Дивіться відео, яким Зоя Мозгова здійснила камінг-аут:

Хто така Олена Мозгова?

Олена Мозгова - український музичний продюсер. Донька Народного артиста України Миколи Мозгового. Брала участь у різних проєктах та шоу, в тому числі в організації музичних фестивалів в Україні ("Пісня року", українські версії проєктів "Золотий грамофон" і "Золота шарманка" та ін.).

Хто такий Олександр Пономарьов?

Олександр Пономарьов - український співак, автор пісень, продюсер. Народний артист України (2006). Був першим артистом, який представив Україну на міжнародному музичному конкурсі Євробачення - 2003 року пісня "Hasta la vista" у виконанні Пономарьова принесла 14-те місце. Випустив 9 музичних альбомів.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше український шоумен Володимир Остапчук показав перші "фото" малюка, та розкрив деталі вагітності своєї третьої дружини Катерини. Також пара розповіла, коли саме чекає на дитину.

Також Тіна Кароль вперше зізналася, чи робила вона пластичні операції. Часто співачці приписують хірургічні втручання через її неординарний зовнішній вигляд.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти