StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дружину Віктора Павліка захейтили за невдалий лук - Репяхова не змовчала

8 квітня 2024, 21:29
Вбрання Катерини Репяхової змусило її підписників розділитися на два табори.
Катерина Репяхова та Віктор Павлік із сином
Катерина Репяхова і Віктор Павлік - дружину Віктора Павліка захейтили за модний лук / колаж: Главред, фото: instagram.com/repyahovakate

Український співак і Народний артист України Віктор Павлік у компанії своєї дружини, блогерки і бізнесвумен Катерини Репяхової, побував на концерті Оксани Білозір, присвяченому її 45-річчю на сцені. Заради особливого заходу пара обрала урочисті луки.

Співак вийшов на сцену до ювілярки у стриманому чорному костюмі та білій сорочці. Його дружина обрала модний образ у пастельних тонах - піджак оверсайз, блуза, спідниця до підлоги, біла сумочка і кросівки.

Взуття Репяхової на заході стало предметом бурхливого обговорення в соціальних мережах. Катерина поділилася відео з чоловіком у своєму блозі в Instagram, і отримала масу коментарів із критикою її почуття стилю.

відео дня

"Головне все напялити, що модне. Господи, куди ці кросівки до цього лука?! Ви жінка відомого чоловіка, хоч перед подіями найміть нормального стиліста", "Лук гарний ,але ці кросівки тут точно ні до чого", "Але ж ці кроси...", - пишуть дружині Віктора Павліка в Мережі.

Однак Репяхова, загартована постійним хейтом, не стала мовчати: у сторіс вона показала серію образів, схожих на її концертний, узятих із модних зйомок різних моделей. "Вибачайте, дівчата, що не вгодила вам. Мені дуже подобається. Глибина у кожної людини різна, і це факт. Кожен бачить своє", - підбила підсумки зіркова дружина.

Дивіться відео Катерини Репяхової з Віктором Павліком:

Хто такий Віктор Павлік?

Віктор Франкович Павлик - відомий український співак, гітарист і композитор. Колишній лідер гурту "Анна-Марія". Народний артист України (2015), повідомляє "Вікіпедія".

Українські зірки шоу-бізнесу:

Раніше українська акторка і зірка серіалу "Свати" Анна Кошмал здивувала шанувальників зміною іміджу. Сім'я артистки в новому образі впізнала її далеко не відразу.

Також стало відомо, що український боксер В'ячеслав Узєлков переніс складну операцію на серці. З початку року в нього було кілька хірургічних втручань унаслідок травм у професійному спорті.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти