StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Боксер Узєлков переніс складну операцію на серці - перші подробиці

7 квітня 2024, 16:14
44-річний український спортсмен показав себе в лікарняній палаті.
Вячеслав Узелков
В'ячеслав Узєлков операція - що сталося з Узєлковим / колаж: Главред, фото: instagram.com/uzelkov_official

На початку лютого український боксер і фітнес-тренер В'ячеслав Узєлков повідомив, що був близький до смерті. Після цього він переніс кілька операцій у Національному інституті хірургії та трансплантології імені Олександра Шалімова, натякаючи, що його здоров'я серйозно постраждало внаслідок багаторічних занять спортом на професійному рівні.

5 квітня 44-річний спортсмен повідомив, що готується до складної операції на серці. Він зізнався, що боїться, проте намагався не розклеюватися.

Після цього він зник з інформаційного простору на дві доби. Сьогодні Узєлков опублікував в Instagram своє фото з лікарняної палати з перев'язаною грудною кліткою. Він повідомив, що операція пройшла успішно.

відео дня

"Усім привіт. Я вийшов з наркозу, я з новим серцем і завтра у мене День рождения. Ось такий подарунок я отримав від лікарів Київського інституту серця. Дякую, життя продовдується, значить я теж допожу комусь", - повідомив В'ячеслав Узєлков.

Вячеслав Узелков
В'ячеслав Узєлков операція - що сталося з Узєлковим / instagram.com/uzelkov_official

Хто такий В'ячеслав Узєлков?

В'ячеслав Узєлков - український боксер у напівважкій ваговій категорії (30 перемог з 34 боїв). Завершив професійну кар'єру в 2014 році. Персональний спортивний тренер, шоумен. Брав участь у телепроєктах "Танцюю для тебе", "Україна має талант", "Зважені та щасливі", "Одруження наосліп".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше молодий тато Віталій Козловський розсекретив свою військову зарплату і посаду в ЗСУ, а також зізнався, на які кошти утримує дружину і новонародженого сина.

Також зіркова українська танцівниця Олена Шоптенко розповіла про реабілітацію після операції. Артистка ходить із титановим гаком у коліні через важку травму.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти