StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Рідні насилу впізнали: Анна Кошмал змінила імідж

7 квітня 2024, 20:48
Такою зірку "Сватів" не очікував побачити ніхто. А ось самій артистці, здається, дуже сподобалося.
Анна Кошмал
Анна Кошмал зараз - Кошмал показала новий лук / колаж: Главред, фото: instagram.com/smorkovkina

Українська акторка Анна Кошмал - майстер перевтілень. Їй чудово вдаються в кадрі і на сцені і сірі мишки, і фатальні красуні. Проте шанувальники звикли бачити артистку витонченою, з блакитними очима і світло-русявим волоссям.

Такою ж Кошмал бачать і її близькі, які були абсолютно не готові до того, що Анна змінить імідж. У своєму блозі в Instagram акторка показала відео, на якому з'явилася в кадрі з рудим волоссям.

Нова зачіска була їй дуже до лиця, і лише додала її образу нову витончену грань. Кошмал, ймовірно, і самій сподобався новий колір волосся, оскільки вона запитала у шанувальників, чи варто їй прив'язуватися до нього.

відео дня

Щоправда, чоловік артистки не був натхнений цим рішенням. Анна зізналася, що син Міша її впізнав одразу, а ось коханий не відразу зрозумів, хто перед ним. На щастя, екстремальні зміни в зовнішності зірки виявилися лише результатом спеціального фільтра, який вона наклала на відео.

Анна Кошмал
Анна Кошмал зараз - Кошмал показала новий лук / колаж: Главред, фото: instagram.com/smorkovkina

Хто така Анна Кошмал?

Анна Кошмал - українська акторка театру, кіно і озвучки. Першу всеукраїнську популярність їй принесла роль Жені в серіалі "Свати". На її рахунку понад 40 ролей. Найвідоміші роботи - "Слуга народу", "Село на мільйон", "Будиночок на щастя", "Великі Вуйки", "Папік 2" та ін.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська співачка MamaRika заговорила про розлучення з чоловіком. Із Сергієм Середою вона одружена 4 роки, разом пара виховує сина. Проблемам у родині артистка присвятила пісню.

Також популярний шоумен і воїн ЗСУ Геннадій Попенко розповів, де і на якому напрямку служить. Захищати країну він пішов влітку 2022 року після того, як разом із сім'єю пережив окупацію.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти