StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Дружина 64-річного Тігіпка показала, як переносить спеку з півторамісячною донею

16 липня 2024, 10:22
1458
Алла Зіневич і Юліанна разом потрапили на зворушливе селфі.
Алла Зіневич із донькою
Алла Зіневич з донькою - Зіневич показала доньку від Тігіпка / колаж: Главред, фото: instagram.com/alla_zinevych_tigipko

1 червня на світ з'явилася Юліанна Тігіпко - восьма дитина українського політика і бізнесмена Сергія Тігіпка. Доньку йому "подарувала" Алла Зіневич - модель, блогерка, бізнесвумен та третя дружина підприємця.

У союзі із Зіневич Юліанна - четверта дитина і перша дівчинка. Зараз малятку півтора місяця, і вона вже стала зіркою багатотисячного блогу своєї відомої мами.

Так нещодавно Алла опублікувала в Instagram-сторіс зворушливий знімок з єдиною донькою. У кадрі Юліанна в чарівному костюмі із зайчиками затишно влаштувалася на грудях у мами. Її личко Зіневич поки приховує від публіки.

відео дня

Фотографією з малятком третя дружина Тігіпка поскаржилася на аномальну спеку, яка накрила всю Україну. Через неї їй та доньці доводиться сидіти вдома, адже температура "за бортом" на прогулянки не надихає.

Алла Зіневич із донькою
Алла Зіневич з донькою - Зіневич показала доньку від Тігіпка / instagram.com/alla_zinevych_tigipko

Стосунки Алли Зіневич і Сергія Тігіпка

Сергій Тігіпко був вдруге одружений, коли познайомився з Аллою Зіневич. Він жив на дві сім'ї - з Вікторією Лопатецькою політик розлучився, коли Зіневич уже народила від нього трьох синів. Про свої стосунки Зіневич і Тігіпко заявили лише 2021 року - спільним публічним виходом. У лютому 2024 року жінка повідомила, що чекає від чоловіка четверту дитину.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше дружина Євгена Кота, танцівниця Наталя Татаринцева, показала фігуру за 5 днів після пологів, і поділилася своїми лайфхаками з відновлення організму.

Також зірка серіалу "Спіймати Кайдаша", актор Григорій Бакланов, вперше прокоментував розлучення з акторкою Анастасією Цимбалару після 10 років разом.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти